Buch-Couture-atelie-Vestergade-Aarhus

En drøm af en beliggenhed!

Forestil dig at gå ned ad Champs-Élysées i bagende solskin og med duften af kaffe og lune croissanter. Okay, det kan godt være, at det måske er et lidt forskønnet billede af gaden, men ikke desto mindre er det sådan, at jeg altid har det, når jeg er i Paris. Og jeg elsker det! Jeg har altid været fascineret af storbyers summen og farverige kultur, og særligt moderne og chikke steder har haft min interesse.

Fra land til by 

Som barn voksede jeg op i Hobro med min far, mor og bror. Jeg husker tydeligt, når vi var på storbytur til Aarhus og der var et væld af spændende butikker. Jeg var fascineret af det uendelig lange strøg, som det altså føltes dengang, og for de hyggelige og skønne caféer og restauranter langs åen. Men mest af alt forelskede jeg mig i Vestergade. De store vinduespartier, hvor man kunne stå og kigge ind på de ekslusive varer, gav mig en association til moderne og luksuriøse modehuse i andre storbyer i Europa, bl.a. Paris. Jeg besluttede mig derfor allerede i en tidlig alder, at jeg en dag skulle have min egen butik i Vestergade.

Som voksen uddannede jeg mig til dameskrædder og drømmen om min egen modebutik blev lagt på hylderne – for en stund. Jeg opbyggede mig erfaring som designer og konstruktør, og i 2017 turde jeg tage springet som selvstændig.

Men hvad skulle jeg helt præcist lave? Kjoler selvfølgelig! Hvad ellers? Jeg elsker at arbejde med detaljer og finesser, og hvor ellers kunne jeg få lov til at udfolde mig mere kreativt end ved brudekjoler?

Men som vi alle ved, må man tage små skridt ad gangen. Sådan er det at være iværksætter. Jeg startede derfor i mit lille atelier i huset hos et ældre ægtepar på Silkeborgvej i Aarhus. Med tiden fik jeg flere kunder, og folk i byen begyndte at høre om Buch Couture. Snart kunne min drøm gå i opfyldelse, og torsdag d. 8. oktober 2020 fik jeg nøglerne til Vestergade 8.

En drøm der gik i opfyldelse

Jeg var ikke et sekund i tivl om, hvordan mit nye atelier skulle se ud – det skulle være smukt og elegant, lige som modebutikkerne på Champs-Élysées. Folk skulle have lysten til at stoppe op og nyde synet af de moderne og smukke brudekjoler i vinduerne. 

Udover at jeg elsker de smukke lokaler, den gode atmosfære fra gaden og bylivets summen udenfor, så bevirker Vestergade til, at jeg bedre kan servicere mine kunder og give dem den allerbedste og nære oplevelse med deres brudekjoler. Jeg elsker det!

Jeg elsker at få besøg, og du er altid velkommen til at kigge forbi! Hvis du skal bestille en brudekjole så kontakt mig på tlf. 25369934 eller via min mail nina@buchcouture.dk til en snak om design og materialer.
Du kan finde mere om processen her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.