Buch Couture LOGO brudekjoler

Åbning af Buch Couture skrædderi

Buch Couture har gennem de sidste 2 år været min legeplads med plads til fri leg med blonder, silker, udfordrende snit og masser af perler og broderier. Jeg har nydt at udfolde mig med mine kreationer og elsket at have muligheden for at skabe smukke kjoler til smukke brude, men desværre har det være begrænset med plads.

Nu har jeg taget springet og åbnet Buch Couture designstudie. Her er der god plads til at konstruere store mønstre, klippe lange baner i de smukke silker og træde pedalen i bund på symaskinerne.

Samtidig er der plads til mine smukke brude kan prøve deres drømmekjoler, sikre at min fitting bliver lige som de ønsker sig og bedømme om slæbet har den helt rigtige længde.

I Buch Couture designstudie er rammerne sat til at skabe de smukkeste drømmekjoler, uanset om det skal være en lille kort kreation, eller det helt store prinsesseskrud, der skal skabes.

Jeg nyder allerede at byde kommende brude velkommen og drømmer du om en unik kjole, er du meget velkommen til at booke en tid eller stikke hovedet ind, hvor jeg arbejder.

Buch Couture designstudie har åbent efter aftale og du er meget velkommen.

– All you need is Love

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram