Århus Brudekjole Skrædderi | Buch Couture - All you need is love...

Åbning af Buch Couture designstudie

Eksklusive Brudekjoler Århus - Buch Couture
Den perfekte brudekjole
maj 27, 2017
Åbning af Buch Couture Skrædder i Århus
Buch Couture på forsiden
december 15, 2017
Skræddersyede Brudekjoler i Aarhus v/ Buch Couture

 

 Smukke skræddersyede kjoler i Århus - Buch Couture

Åbning af Buch Couture designstudie

Buch Couture har gennem de sidste 2 år været min legeplads med plads til fri leg med blonder, silker, udfordrende snit og masser af perler og broderier. Jeg har nydt at udfolde mig med mine kreationer og elsket at have muligheden for at skabe smukke kjoler til smukke brude, men desværre har det være begrænset med plads.

 

 

Nu har jeg taget springet og åbnet Buch Couture designstudie. Her er der god plads til at konstruere store mønstre, klippe lange baner i de smukke silker og træde pedalen i bund på symaskinerne.

 

 

Systue i Århus - Få skræddersyet din kjole hos Buch CoutureSamtidig er der plads til mine smukke brude kan prøve deres drømmekjoler, sikre at min fitting bliver lige som de ønsker sig og bedømme om slæbet har den helt rigtige længde.

 

I Buch Couture designstudie er rammerne sat til at skabe de smukkeste drømmekjoler, uanset om det skal være en lille kort kreation, eller det helt store prinsesseskrud, der skal skabes.

 

Jeg nyder allerede at byde kommende brude velkommen og drømmer du om en unik kjole, er du meget velkommen til at booke en tid eller stikke hovedet ind, hvor jeg arbejder.

 

Buch Couture designstudie har åbent efter aftale og du er meget velkommen.

 

– All you need is Love

Comments are closed.

//]]>