Brudekjole-med-dyb-ryg-og-tatoo-effekt_lzn-1

Brudekjole og vægttab – hvordan gør man lige det?!?

Stort set alle brude jeg har snakket med, vil gerne tabe sig inden deres bryllup. Nogle lidt, nogle lidt mere og nogle går i gang med det helt store vægttab – for nu skal det være, og hvilken motivation er bedre end at skulle i en brudekjole?

Men hvordan harmonerer et vægttab med at skulle købe en brudekjole minimum 6 måneder før brylluppet?  Hvad nu hvis dit vægttabt ikke lykkes?!? Hvad nu hvis kjolen er for lille eller er blevet for stor? Der er mange spørgsmål, og derfor har jeg sammenflettet mine bedste råd her.

Mindre vægttab – intet problem!

Hvis du gerne vil tabe dig 1-3 kilo, så er det ikke noget problem. De fleste kvinder svinger lidt i vægt alt efter cyklus og dagsform. Det er helt normalt, og det giver ikke problemer på din bryllupsdag. Så et vægttab på 1-3 kilo er ikke noget problem i forhold til din brudekjole.

3-8 kilos vægttab – det er også helt ok! 

Vil du dog gerne tabe dig 3-8 kilo, tager vi højde for det i processen. En brudekjole bliver jo ikke syet på én dag, men skal rettes til flere gange. Skal den derfor rettes mere ind til sidste fitting, så gør vi det. Nogle kjoler har et design eller bestemte detaljer, der gør, at vi på et tidspunkt ikke kan lægge den mere ind uden at ændre radikalt på kjolen. Har du sådan en kjole, tager vi en snak herom, så vi ikke pludselig står i en situation, hvor kjolen ikke passer. Alt i alt er et vægttab på 3-8 kilo ikke noget problem, når du skal have syet din brudekjole.

Et større vægttab – vi planlægger os ud af det!

Skal du i gang med et større og omfattende vægttab, så lægger vi en mere langsigtet plan. På den måde får du tid til at arbejde på formen, inden vi påbegynder kjolen. Måske starter vi først 2 måneder før brylluppet, så du næsten er færdig med dit vægttab. Ryger der et par kilo eller flere efterfølgende, tager vi selvfølgelig højde for det til sidst.  På den måde kan du både få dit ønskede vægttab og din drømmekjole.

Det er dog vigtigt, at du stadig kommer i god tid. For da jeg har flere brude jeg skal sy til, kræver det derfor en god planlægning. Derfor skal vi have sørget for, at designet er klar, materialerne er fundet og datoerne på plads, så jeg kan nå at sy din kjole på kort tid. 

Du kan altid få din drømmekjole – uanset hvad!

For mig, som designer og skrædder, er det vigtigt, at vi kan tale åbent om din brudekjole og dit vægttab, så vi får skabt lige den brudekjole du drømmer om. Og uanset om du vil eller er igang med et vægttab på 2, 5, 10, eller 15 kilo, så er det ikke noget problem at få lige netop den brudekjole du drømmer om.

Du er altid velkommen til at booke en tid til en snak om din brudekjole. Det er helt uforpligtende og ganske gratis, og så kan vi finde den bedste måde, hvorpå du både kan have fokus på dit vægttab og få din drømmekjole. Du kan booke din tid her: Book din tid.

Og så husk lige, at uanset hvordan du ser ud, så elsker din kommende mand dig, for den du er – for det er værd lige at huske på!

Hvis du er blevet nysgerrig over, hvordan det er at få skabt en brudekjole, kan du læse om, hvordan Sidsel fik syet sin brudekjole her

Sidsel og Lasses Unikke brudekjole

Sidsel og Lasse unik brudekjole med langt skør

 

90% af alle brude vil gerne gennemføre et vægttab inden de skal i deres brudekjole.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.