Buch Couture LOGO brudekjoler

Brudekjole og vægttab – hvordan gør man lige det?!?

Stort set alle brude jeg har snakket med, vil gerne lige tabe sig. Nogle lidt; bare et kilo eller to, nogle lidt mere, måske 5 kilo - og nogle går i gang med det helt store vægttab, for nu skal det være og hvilken motivation er bedre end ens bryllup og at skulle i en brudekjole?

Men hvordan harmonerer et vægttab lige med at skulle købe en brudekjole min 6 måneder før brylluppet, for hvad nu hvis dit vægttabt ikke lige lykkes?!? Hvad nu hvis kjolen er for lille eller er blevet for stor?

Vil du gerne tabe dig 0-3 kilo, så er det ikke noget problem. De fleste kvinder svinger lidt i vægt alt efter cyklus og dagsform. Det er helt normalt, og det giver ikke problemer på din bryllupsdag. Så et vægttab på 0-3 kilo er ikke noget problem i forhold til din brudekjole.

Vil du gerne tabe dig 3-8 kilo så tager vi højde for det i processen. En brudekjole bliver jo ikke syet på en dag, men skal rettes til flere gange, og hvis den lige skal rettes lidt mere ind til sidste fitting, så gør vi dét. Nogle kjoler har et design, eller detaljer, der gør at vi på et tidspunkt ikke kan lægge den mere ind uden at ændre radikalt på kjolen, men det er vi selvfølgelig i dialog om, så vi ikke pludselig står i en situation hvor kjolen ikke passer. Så et vægttab på 3-8 kilo er ikke noget problem når du skal have syet din brudekjole.

Skal du i gang med et større vægttab, så lægger vi en mere langsigtet plan, så du får tid til at arbejde på formen, så meget som muligt, inden vi starter på kjolen. Måske starter vi 2 måneder før brylluppet, så du er næsten færdig med dit vægttab. Ryger der så et par kilo eller 5 i de sidste 2 måneder, så tager vi højde for det som i en helt almindelig proces. På den måde kan du både få dit ønskede vægttab og din drømme brudekjole.

Det er dog vigtigt at du stadig kommer i god tid, for selv om jeg godt kan sy en kjole på 2 måneder, så kan jeg ikke sy alle brudekjoler i Maj, Juni og Juli, så jeg har brug for, at vi har et design klar, at materialerne er fundet, og kalenderen har plads til at sy din kjole på kort tid.

Så uanset om du vil eller er igang med et vægttab på 2, 5, 10, eller 15 kilo, så er det ikke noget problem at få lige netop den brudekjole du drømmer om.

Og husk du er perfekt som du er, uanset din vægt, så elsker din kommende mand dig, for den du er!

For mig, som designer og skrædder, er det vigtigt at vi kan tale åbent om din brudekjole og dit vægttab, så vi får skabt lige den brudekjole du drømmer om.

Du er altid velkommen til at booke en tid til en snak om din brudekjole. Det er helt uforpligtende og ganske gratis, og så kan vi finde den bedste måde hvor på du både kan have fokus på dit vægttb og få din drømmekjole. Du kan booke din tid her: Book din tid.

Hvis du er blevet mere nysgerrig på hvordan det er at få skabt en brudekjole, så kan du læse om hvordan Sidsel fik syet sin brudekjole her

Sidsel og Lasses Unikke brudekjole

Sidsel og Lasse unik brudekjole med langt skør
90% af alle brude vil gerne gennemføre et vægttab inden de skal i deres brudekjole.

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram