brudekjole fitting

BRUDEKJOLE OG VÆGTTAB

Et forestående bryllup kan ofte være en stor motivationsfaktor for et vægttab. Nogen ønsker blot at blive strammet lidt op, mens andre håber at kunne gennemføre et større vægttab. Her opstår der allerede flere spørgsmål, for hvordan er det nu lige, at det harmonerer med det at skulle finde drømmebrudekjolen flere måneder før brylluppet? 
Læs med her og bliv klogere på, hvordan du forholder dig, hvis du ønsker et vægttab op til dit bryllup.

HVORNÅR SKAL JEG KØBE MIN BRUDEKJOLE, HVIS JEG PLANLÆGGER VÆGTTAB?

Den allerbedste proces, når du skal finde din drømmebrudekjole, får du, hvis du starter i god tid. Det er en fordel, hvis du begynder at overveje dit bryllupslook allerede, når du bliver forlovet.
Hos Buch Couture kan vi forholdsvis hurtigt sy en brudekjole, men vi kan ikke sy alle brudekjolerne samtidigt. Det er derfor  vigtigt, at der på forhånd er afsat tid til dette. For at være helt sikker på, at vi har tid i kalenderen til at skabe din brudekjole, bør du indlede købsprocessen af din brudekjole 6-8 måneder før dit bryllup.

I princippet bør du altså købe din brudekjole i lige god tid, uanset om du ønsker et vægttab inden dit bryllup eller ej.

Generelt, når du skal planlægge brylluppet, handler det om at være ude i god tid. Har du eksempelvis styr på, hvornår du bør booke fotografen til brylluppet eller købe vielsesringene?
Med bryllupsplanlægningsbogen ”Brudens Dag” bliver du guidet gennem processen fra forlovelsen til bryllupsdagen. Bogens kapitler er opdelt efter hvor lang tid, der er til bryllupsdagen. For hvert kapitel finder du en to-do-liste, så du husker det hele i rette tid. Bogen er uden tvivl det ultimative værktøj, når du skal planlægge bryllup.

HVAD ER FORLØBET OMKRING AT FÅ SKABT EN BRUDEKJOLE UNDER ET VÆGTTAB?

Hos Buch Couture bliver din brudekjole skræddersyet til at passe til dine mål og former. Derfor mødes vi også flere gange til fitting af brudekjolen. Processen med at få skabt din brudekjole er således en smule anderledes end hos de fleste andre brudekjolebutikker. Vi bestiller ikke kjolen hjem til dig i en bestemt størrelse, hvor du herefter risikerer, at den er for lille eller for stor. Vi har i stedet en ærlig dialog og tæt kontakt i løbet af forløbet. Det er blandt andet derfor, at det er vigtigt, at du er ude i god tid med at finde din brudekjole. Vi kan nemlig på den måde langt bedre planlægge os frem til det perfekte forløb for netop dig.

brudekjole fitting
brudekjole fitting

Forløbet omkring at få skabt en brudekjole, mens du er under et vægttab, afhænger nemlig af, hvor meget du påtænker at tabe dig.

Et vægttab på mindre end eller op til de famøse fem kilo er umiddelbart ikke det store problem. Det er helt naturligt at svinge lidt i vægt alt efter cyklus og dagsform. Hvis du derfor ønsker et mindre vægttab, skaber vi din brudekjole efter de mål, du har til din brudekjolekonsultation. Herefter vil vi kunne justere og rette til, når du er til fitting af kjolen efterfølgende.

ET STØRRE VÆGTTAB

Ønsker du et vægttab på omkring 5-10 kilo, er det noget, vi tager lidt mere højde for i processen. Vi har en ærlig dialog om, hvordan vi bedst tilrettelægger processen, samt hvad der er realistisk.

Dette gælder ligeledes, hvis det er et noget større vægttab, du påtænker. Når du har fundet frem til designet på din brudekjole, giver vi dig tid til at arbejde med vægttabet. Vi trækker således tiden så langt som muligt og venter til sidste øjeblik, før vi påbegynder at sy brudekjolen.

I mellemtiden sørger vi for, at vi har materialerne klar til at sy brudekjolen på rekordtid. Dette kræver en del planlægning, og på et tidspunkt vil du måske opleve, at vi siger, at nu er det tid til at holde vægten stabil, hvis kjolen både skal nå at være færdig og ikke mindst passe på bryllupsdagen.

Find mere inspiration til, hvordan du griber processen an, når du skal finde den helt rette brudekjole. Vi har samlet de bedste råd samt masser af inspiration i vores store brudekjoleguide.

Uanset hvordan din krop er sat sammen, er det muligt for dig at finde en smuk brudekjole, som passer til netop dig. Er du en brud med gode former, kan du finde meget mere inspiration og læse om dine muligheder som plus size-brud i vores guide herom.

VÆR REALISTISK OG LYT TIL DIN BRUDEKJOLEDESIGNER

Det er vigtigt med gensidig ærlighed mellem dig som brud og din brudekjoledesigner. Det kan være godt at være fyldt med gode intentioner om, at et ønsket vægttab kan lykkes. På den anden side er det dog samtidig vigtigt også at være realistisk.
Giv din brudekjoledesigner besked, hvis vægttabet ikke går som forventet, eller der er andet, som vi skal tage hensyn til. På den måde kan vi tage en ærlig snak om dit brudekjoledesign og dine muligheder, så vi sikrer, at du får det allerbedste resultat.

Det bedste råd vil være at have tillid til din brudekjoledesigner og til processen.
brudekjole med ærmer
brudekjole med ærmer
plus size brudekjole med ærmer
plus size brudekjole med ærmer

Et vigtigt spørgsmål, du kan stille dig selv i første omgang, er også, om du overhovedet skal tabe dig, bare fordi du skal giftes? Hos Buch Couture skaber vi drømmekjolen, så den passer dig til – og ikke omvendt. Vi skaber flatterende brudekjoler for enhver størrelse.
Det kan være stressende nok i sig selv at skulle planlægge et bryllup, så undgå at lægge for meget unødigt pres på dig selv. Husk derudover også på det vigtigste, som er, at din kommende mand ønsker at blive gift med dig, fordi du er den, du er.

Skal vi hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole, så book en uforpligtende brudekjolekonsultation. Her kan vi tage en ærlig snak om dine muligheder og dine ønsker til brudekjolen samt om, hvorvidt du ønsker et vægttab op til dit bryllup.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve brudekjoler? 

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler i atelieret i Aarhus.

 

En brudekjolekonsultation hos os er uden beregning og vi har altid kun en brud inde ad gangen.⁠


Vi har også altid cava på køl, så du skal blot finde en tid, der passer dig. 


Book din tid online nu.