DansingB-02-0259_lzn

Brudekjole trends 2021

 

 

8 brudekjole trends du kan lade dig inspirere af i 2021

 

Brudekjolen er en af de vigtigste kjoler i dit liv. Der er mange følelser, traditioner og forventninger, der ligger i valget af ens brudekjole.Derfor kan det også være rigtigt svært at vælge det helt rigtige design, og måske kan du lade dig inspirere af de 8 store trends i 2021.

 

Der er dog en alt overskyggende trend i 2021 og det er personlighed!

Skab en brudekjole der passer til dig, viser din personlighed, så du bliver set som den du er til dit bryllup.

For alle 8 trends gælder at din personlighed kommer i fokus. For uden den, får du ikke den perfekte brudekjole.

1.     Love for Laces

Blonder er en fast del af brudekjoleuniverset. Nogle er romantiske, andre grafiske og nogle mere et statement.

Blonder med masser af personlighed er virkeligt langt fremme i 2021. Blonder der taler til den enkelte brud.  Nogle kraftige, andre blot med små detaljer, men fælles for dem er, at de fortæller en historie om bruden og hendes personlighed.

I min New Beginnings kollektion har jeg brugt nogle blonder, der virkelig taler til mig.  Faktisk designede jeg flere af kjolerne ud fra en blonde, da jeg bare måtte have dem med i min kollektion.

Så er du til blonder så vælg en der taler til dig og komplimenterer din personlighed.  

2.     Romantic Sleeves

Ærmer! De er bare ikke til at komme uden om.

Om det er store Puff-ærmer som på Diana kjolen, de er lange tætsiddende blonde ærmer som på Savanna kjolen, eller ballonærmer som på Julie kjolen, så er ærmer bare fantastiske!

Ærmer kan give dig bredere skuldre eller smallere skuldre, alt efter hvilken silhuette du drømmer om.  De kan skabe harmoni i dit look, og de hjælper dig gennem en lidt kølig dansk sommerdag.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til designet af ærmer, både når det kommer til detaljer, materialer og størrelse.

Du kunne vælge at lade dit ærme inspirere af f.eks. din mormors brudekjoles ærme og tage hende med dig på din bryllupsdag.  

 

3.     Modern minimalisn

Minimalisme er er stor i Danmark, og den bliver ikke mindre i 2021, hvor vi skærer helt ind til det nære i vores liv. Det afspejler sig bestemt i brudekjoledesign.

En minimalistisk kjole behøver dog ikke at være kedelig, og der kan sagtens være et interessant snit eller en fin detalje, der er det bærende i designet.

Samtidig giver det rig mulighed for at tilsætte lækre accessoires, sko og måske et slør med fine detaljer.

En enkelt kjole bliver også bare lidt mere lækker, når den er skabt i god kvalitet og materialer f.eks. gør en minimalistisk kjole sig godt i en silke crepe eller silke satin.

 

4.     Backless 

        En bar ryg er elegant, sensuel og en klassiker når vi snakker brudekjoler.  At have en blottet ryg i sin brudekjole er yderst kvindeligt. Som brud skal du først og fremmest ose af femininitet og her er en dyb ryg ofte det helt rigtige valg.

Uanset om din kjole er en drøm af blonder eller superminimalistisk er en bar ryg mulig og giver masser af personlighed.

 

5.     All about details

Detaljer, Detaljer, Detaljer!

De gør dit look interessant og der er rig mulighed for at vise hvem du er. Om du drømmer om en statement detalje, som en stor sløjfe, eller du mere er til de små fine detaljer, som betrukne knapper på ærmerne eller en fin blonde detalje ved ærmet, så gør detaljer din brudekjole interessant.

Nogle gange er de blot smukke, nogle gange fortæller de en historie, men de er altid et udtryk for en personlig smag.

 

6.     Ball gowns

De helt store kjoler kommer man bare ikke uden om. Nogle elsker dem, andre hader dem, men de såkaldte marengs kjoler er tilbage!

De har en fantastisk evne til at sætte fokus på taljen, og dermed et fint feminimt udtryk.

De kommer i mange forskellige varianter, med store tyll skørter, i en sprød silke taft, med eller uden blonder.

Jeg er specielt vild med de store tyll skørter der som en dis svæver om bruden, når hun bevæger sig.

Sammen med en smuk blonde, som på Cindy kjolen, er marengs kjolen anno 2021 helt klar til at blive gift.

 

7.     Let’s talk Necklines 

Halsudskæringen danner sammen med dit hår rammen om dit ansigt. Den er derfor virkelig vigtig i designet af kjolen. 

De sidste mange år har V-udskæringen, eller corsagen været udskæringen på langt de fleste brudekjoler, men det er ved at ændre sig nu.  Der sniger sig flere og flere forskellige halsudskæringer frem, og jeg er virkelig vild med det. Specielt den firkantede udskæring med referencer til renæssancen giver et frisk pust, ligesom den runde udskæring har noget nyt over sig. Du kan også vælge at udnytte blonden på din kjole og lave en bådudskæring som fremhæver kanten af blonden, som jeg har gjort på Savanna kjolen.

 

8.     A bit of sparkle.

2020 var trist og grå, derfor er vi slet ikke færdig med pailletter og perler. Det skal ikke være på den overdrevne disko kugle måde, men på den underspillede måde og sofistikerede måde. Måske skal der ligge en blonde over det glitrende lag, måske ikke, men der må gerne være glitter og glam på vores brudekjoler i 2021.

Petra og Marlene kjolerne har hver deres smukke blonde med både perler og pailletter, og Poppy kjolen har det fineste understillede strejf, som af dugdråber på en blomstermark.

 

 

Uanset, om du lader dig inspirere af en eller flere trends eller ikke, så vælg en brudekjole, der klæder både dig, din personlighed og dine former.

For du skal føle dig tilpas i den. Gør du det, så vil du ikke med gru gemme dine bryllupsbilleder væk om 25 år til jeres sølvbryllup.

Jeg har altid det tidløse aspekt med, når jeg designer mine brudekjoler, ligesom jeg nyder at skabe kjoler, der passer ind i tidsånden.

 

          All you need is Love