Brudens dag | Bryllups event d. 20. marts, 2018

Brudens dagDen 5. februar 2019


Mangler du inspiration til din store dag?


Vi elsker bryllupper og derfor vil vi gerne dele vores bedste tips, tricks, trends og ikke mindst vores begejstring for Brudekjoler, Blomsterkunst, Frisurer og Bryllupskager!

Program:


19.00 Velkomst
Blomsterkunst v/BANG & THY
Bryllupskage v/Kagely
19.50 Pause med Bryllupskage og bobler
20.20 Brudefrisure v/ Cosmo Coiffure
Brudekjoler v/ Buch Couture
Modesalon, fyldt med de fineste Brudekjoler, Brudebuketter, Brudefrisure og Bryllupskager.
21.30 Tak for i aften.

I pausen og efter oplæggene vil du kunne møde de 4 oplægsholdere og du kan kigge nærmere på kjoler, buketter og frisurer samt smage Kagelys skønne Bryllupskage.
Der vil også være masser af inspiration til borddækningen fra Fuglsanggaard Festudlejning og inspiration til smukke bryllupsbilleder fra Skibsted Foto
Vi opdaterer løbende Facebook eventen via vores Facebook side med de seneste nyheder via nedenstående link..

Entré 150 kr. - Dørene åbnes kl 18.30 - Sted: Aabyhøj Elværk, Thorsvej 4, 8320 Aabyhøj.
Facebook på Brudens Dag
Instagram på Brudens Dag
Køb din billet her

Hvem er vi:

BANG & THYNår det kommer til brudebuketter, er det kun fantasien der sætter grænser. BANG & THY laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, helt enkle buketter med fx fem langstilkede blomster, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter.
Det er netop det der kendetegner BANG & THY. her sælges ikke standardiserede buketter, men der bliver taget tid til unikke oplevelser og individuelle ønsker og drømme.
Læs mere om BANG & THY

Cosmo CoiffureMed det gode håndværk og den hyggelige stemning i centrum, har vi rammerne til en god frisør-oplevelse, når du sætter dig i frisørstolen hos Cosmo Coiffure midt i det indre Aarhus.
Julie har en stor passion for opsætninger og make-up til brude og henter inspiration på seminarer rundt omkring i europa, så hun kan rådgive inden for du nyeste opsætnings trends.
Læs mere om Cosmo Coiffure

KagelyKagely bygger på en passion for kager, kreativitet og en lyst til at udfordre såvel evner som smagsløgene.
Bryllupskagen er den ultimative kage at bage, og her kommer alle Christines håndværksmæssige færdigheder til sin ret, når hun sammensætter smage, konsistenser og pynt, med brudeparrets ønsker og forventninger til deres bryllupskage.
Læs mere om Kagely

Buch CoutureHos Buch Couture bliver hver eneste brudekjole designet og skræddersyet efter den enkelte bruds drømme, ideer og ønsker.
Passionen for at skabe drømmekjoler er grundlaget for Buch Couture og kvinden bag, Nina, bruger dagligt sin håndværksmæssige kunnen til at skabe nye spændende kreationer.

Nina har specialiseret sig i at skabe brudekjoler, fordi hun ikke kan lade være!

”Det er fantastisk at få lov at være med til at skabe en bruds drømmekjole. Først at finde ud af hvem bruden er og hvad hun drømmer om for at få det ind i designet. Derefter kommer de håndværksmæssige udfordringer, hvor designet skal fortolkes til de personlige former, inden det færdige resultat er fuldført. Det er en fantastisk process.”
"En brudekjole skal ikke bare se fantastisk ud - den skal føles som en drøm! "

Tag det første skridt mod din drømmekjole

Kontakts os - det er ganske uforpligtende.

//]]>