Bryllupsplanlæging!

Bryllupsplanlægning – 4 måneder før brylluppet

Nu nærmer brylluppet sig med hastige skridt, og det betyder at de sidste ting skal til at ordnes i forbindelse med jeres bryllupsplanlægning.

Planlæg menuen

Nu er der ikke længe til festen, og derfor skal I begynde at planlægge festmenuen. Book et møde med jeres leverandør, og få styr på hvad I ønsker at sætte tænderne i til jeres store fest. 

Find forlover, toastmaster og brudepiger

Hvis I ikke allerede har gjort det, er det nu I skal til at finde ud af, hvem der skal være forlover (det vælger din partner) og hvem der skal være toastmaster. Du skal også til at finde ud af, om du vil have brudepiger og i så fald hvem. Brudepigerne og forloveren er egentlig tænkt som hjælp til brylluppet, så har I brug for hjælp til jeres bryllupsplanlægning, er det nu I skal til at finde jeres “kompagnoner”. 

Find invitationer

Det er en god idé at finde invitationer allerede nu. Det kan være I selv vil lave dem, eller I skal have dem bestilt fra et trykkeri, ikke desto mindre vil det i hvert fald være smart, snart at få dem lavet/bestilt, så de allerede kan blive sendt, når der er ca. 3 måneder til brylluppet. 

Måske du kan finde inspiration her?

Bestil vielsesringe

Skal I have vielsesringe er det en god idé at begynde at bestille dem nu. Der er mange forskellige typer af ringe, så det kan godt være, at det tager lidt tid for jer at finde de rigtige. Skal de yderligere justeres efter jeres ringstørrelse, er det derfor en god idé at være ude i god tid.

Er I i tvivl omkring vielsesringene, har jeg her samlet en række råd herom. Og ved I endnu ikke, hvorfra I skal købe ringe, anbefaler jeg To form

Bestil bryllupskage 

Det her er noget af det sjoveste! Nu skal I til at overveje, hvordan jeres bryllupskage skal se ud og hvordan den skal smage. Kontakt en konditor herom, og sørg for at I kan få lov til at få en masse smagsprøver! 

Bestil tid hos frisør/stylist

Alt efter om du selv sætter hår og lægger makeup eller om du får professionelle udefra til det, skal du begynde at planlægge det nu. Brudeopsætninger tager som regel lidt længere tid, og stylisterne bliver hurtigt booket i bryllupsperioderne. Book derfor allerede nu tid hos din frisør og hos en stylist. 

Er du i tvivl, foreslår jeg, at du tjekker disse her

Indsend vielseserklæring

Uanset om I skal giftes borgerligt eller i kirken, skal I indsende en vielseserklæring til kommunen. Gør dette i god tid, da det i visse tilfælde godt kan tage lidt tid. Du sender din vielseserklæring på borger.dk