Save the date bryllupsplanlægning

Bryllupsplanlægning – 6 måneder før brylluppet

Nu er der kun 6 måneder til du og din partner skal giftes, og du er måske begyndt at glæde dig for alvor? Det er forståeligt! Men i takt med, at brylluppet nærmer sig, skal I også så småt begynde at få mere styr på bryllupsplanlægningen. Herunder finder du mine råd til, hvad I skal få styr på i jeres bryllupsplanlægning 6 måneder før brylluppet. 

Find din brudekjole 

Hvis din brudekjole skal skræddersyes er det nu, du skal bestille tid hos skrædderen og få sat skub i hjulene. I samarbejde med skrædderen aftaler I designet, materialerne og i det hele taget dit brudelook. 

Ønsker du en kjole fra Buch Couture, kan du læse om processen her

Bestil bryllupsrejse

Bryllupsrejsen er en del af jeres bryllupsplanlægning. Alt afhængig af hvor I gerne vil holde jeres bryllupsrejse, er det vigtigt, at I forholder jer til det nu. Når I har bestemt jer, er det bare med at bestille rejsen. 

Book leverandører

Det er nu I for alvor skal igang med at finde leverandører af blomster, mad, drikkevarer, kage, telt, musik, underholdning og pynt til fest. Sørg for at booke i god tid, for der er andre om buddet! 

Bestil fotograf/videofotograf 

Når du skal giftes vil du naturligvis gerne huske din store dag. Og hvad er mere oplagt hertil end billeder og videoer? Book derfor en bryllupsfotograf, som i løbet af dagen kan tage en masse skønne billeder og videoer, som I har til evigtid.
Har du ikke valgt endnu, kan jeg anbefale at bruge enten Lene Westergaard eller Nicoline Karlsen

Læg det endelige budget

Når I har fået drøftet tingene igennem, og bestemt jer for, hvilke leverandører I vil benytte, skal I lægge det sidste og afgørende budget. 

Lav gæstelisten 

Det er nu I skal begynde at finde ud af, hvem I ønsker at have med til jeres bryllup. Tag snakken og sæt jer ned og lav en gæsteliste. Når I ved, hvor mange I vil have med, er det også lettere at planlægge alt andet. 

Send “save the date” indbydelser ud

I kender allerede dato og lokation, og derfor kan I lige så godt begynde at fortælle jeres gæster herom. Send derfor “save the date” indbydelser ud til jeres gæster. På den måde er der større chance for at flest mulig kommer.