Den sidste uge

Bryllupsplanlægning – Den sidste uge

Kan du mærke nervøsiteten nærme sig? Du kan sikkert ikke sidde stille, for om en uge kan du kalde dig for frue! Men før du kommer for godt igang, skal du have de sidste ting på plads i din bryllupsplanlægning. Herunder kan du se, hvad du skal nå den sidste uge (hvis du da ikke allerede har gjort det). 

Hent brudekjole

Din brudekjole er færdig nu, og hvis du ikke allerede har gjort det, skal du hente den. Få eventuelt hjælp til det, da den kan være svær at transportere alene. Husk at din partner ikke må se den!

Øv jer en sidste gang på brudevalsen

Brudevalsen er egentlig ganske nem, men for en sikkerheds skyld, er det måske en god idé at øve jer en sidste gang. Om end ikke andet så for at øge glæden og spændingen yderligere. 
I kan finde en video til brudevalsen her

Køb gæstebog og gaver til jeres hjælpere 

En sjov måde at huske jeres store dag på, er at læse hilsner fra jeres gæster. Køb derfor en gæstebog og placer den et tydeligt sted, for eksempel ved gavebroderet under receptionen. 

Derudover er det en fin gestus lige at købe en lille gave til forlover, toastmaster og brudepiger. Det behøver ikke være noget stort, men en lille ting som “tak for hjælpen” er et fint signal at sende.

Pak kufferten

Skal I på bryllupsrejse? I så fald er det en god idé lige at få kufferten pakket i god tid. Der er ikke noget værre end at stå og stresse over, at man igen får pakket for sent, så gør det gerne nogle dage forinden. 

Sørg for afhentning af din brudebuket 

Da du er i fuld gang med at få ordnet hår og makeup, kan du af gode grunde ikke selv hente din brudebuket på din bryllupsdag. Aftalt derfor med en du kender godt, at vedkommende henter den for dig. Det kan fx være din mor eller brudepige.

Har du nået alt i din bryllupsplanlægning? Hvis ikke kan du læse her om hvad du skal nå.  Hvis ja, så tillykke! Nyd den sidste uge, og glæd dig til din store dag – den kommer snart!