Efter brylluppet

Bryllupsplanlægning – Efter brylluppet

Nu er du endelig blevet gift – Tillykke! Det hele er nu overstået, og du tænker sikkert, at der ikke er mere at forberede og at du ikke længere skal beskæftige dig med bryllupsplanlægning. I så fald må du tro om! For der er stadig nogle småting, som du skal have ordnet, inden du for alvor kan slappe af og nyde tilværelsen som frue.

Send takkekort 

Det er kotume, at man brudeparret sender et takkekort til sine gæster efter brylluppet. Takkekortet kan enten være personligt eller et standard, der bliver sendt ud til alle. Som regel laver parret takkekortet ud fra et bryllupsfoto, men det er helt op til dig selv, hvordan du synes dit takkekort skal se ud. 

Du kan finde fine kort her

Byt gaver 

Du og din partner har helt sikkert modtaget en masse skønne gaver, og har måske endda ikke fået åbnet dem alle endnu. Med al sandsynlighed får I flere af de samme gaver, så bytning af gaver skal også skrives ind i jeres bryllupsplanlægning. 

Aflever lånte genstande 

Sørg for at lånte genstande bliver afleveret til leverandørene igen. Det kan for eksempel være telt, bord, stole eller bar. I nogle tilfælde kommer leverandørene selv og henter det igen, men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. 

Lav en scrapbog

Et sjovt minde at tage med sig fra brylluppet er en hjemmelavet scrapbog. I kan for eksempelvis bruge jeres gæstebog, hvor I klistrer nogle billeder fra bryllupsdagen ind. Så har I samlet både hilsner og billeder – det er da et dejligt minde at have! 

Meddel om ændring af navn

Hvis du eller din partner har skiftet efternavn skal dette meddeles til bank, arbejdsplads, fagforening osv. I skal desuden være opmærksomme på at skifte navn i jeres pas. 

Få omsyet din kjole 

Efter brylluppet kan du vælge at få omsyet din brudekjole til en fin galla- eller festkjole. Det er da et smukt minde at tage med. Kontakte mig så kan vi tage en snak om omsyning. Du kan finde kontaktoplysninger her

Aflever gaver til toastmaster, forlover og brudepiger 

Hvis I har købt gaver til forlover, toastmaster og brudepier, er det nu de skal gives. I kan vælge at gøre det hver især, hvor du giver til dine brudepiger og din partner til sin forlover, eller måske I kunne samle hele flokken, og holde en privat middag kun for jer?