Elias-Tan-Nguryen-IMG_6812-1

Buch Couture Brud – Astrid

“Det har været en kæmpe stor fornøjelse at arbejde sammen med Nina om at få designet og syet min brudekjole.

Jeg havde en klar idé om, hvad jeg ønskede, da jeg bankede på hendes dør – så jeg tænkte, det ville være lige til. Men når mange års drømme pludselig skal blive til virkelighed gennem et stykke stof, og man har alle muligheder i verdenen, fordi man får syet sin kjole fra bunden, er der alligevel mange flere beslutninger, der skal tages stilling til, end man skulle tro. Og dér kan man altså godt komme til at blive lidt usikker på nogle ting! Nina var dog en fantastisk guide i skabelsesprocessen: rolig og lyttende, men samtidig selvsikker og med en klar holdning til tingene, når jeg havde brug for det.

Jeg havde en oplevelse af, at hun lynhurtigt sporede sig fuldstændig ind på min stil, hvilket gav mig en stor tryghed. Dette – i kombination med hendes æstetiske sans og hendes evner som skrædder – gjorde, at jeg ikke et sekund var nervøs for slutresultatet. Samtidig gjorde det det faktisk super rart og sjovt, at gennemgå alle de fittings, der jo skal til, når man får leveret et godt stykke håndværk.

At jeg var 100% komfortabel i min kjole var medvirkende til, at vi havde en skøn bryllupsdag (og ikke mindst, at jeg kunne holde den kørende på dansegulvet indtil kl.5!). Så jeg vil gerne sige tak til Nina og give Buch Couture de varmeste anbefalinger.”

Astrid

Klassisk nordisk brudekjole med dyb ryg
Klassisk nordisk brudekjole med dyb ryg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.