Elegant kort brudekjole fra Buch Couture

Buch Couture Brud – Camilla

Jeg valgte Buch Couture, da jeg havde et helt klart billede af, hvordan min brudekjole skulle se ud. De værdier som Buch Couture arbejder ud fra fangede mig med det samme, og jeg var ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige sted at få lavet mit livs kjole. Ved første møde med Nina blev alle mine forventninger indfriet. Hun var utrolig professionel, gav mig modspil der hvor hun kunne se forbedringer, var ydmyg overfor min idé, respekterede min personlighed, og gav tid og plads til at tænke over farve, struktur i stoffet m.m.

Skal jeg sige det med tre ord må det være: professionalisme, gensidig forståelse og tryghed.

Under processen fra tegning til kjole var jeg som sådan ikke bekymret. Jeg har faktisk været tryg lige fra starten grundet Ninas dygtighed og personlighed. Men inden mit allerførste møde havde jeg selvfølgelig bekymringer eller nok nærmere spekulationer om, hvad Nina ville synes om min idé til en brudekjole. Altså, om hun mente jeg kunne bære sådan en kjole i forhold til højde og drøjde. Det bedste har været processen fra idé, tegning til færdig kjole.

At få lov til at se sin idé udvikle sig fra besøg til besøg har været det hele værd. Jeg var på min bryllupsdag yderst veltilpas i kjolen hele dagen – fra formiddag til den skulle af igen, ud på de lyse morgentimer.

Jeg er sikker på, at det er hele denne proces, der har været med til at skabe denne tryghed, for jeg har jo været med omkring alle beslutningerne. Der har ikke været noget tidspunkt, hvor Nina har taget over – det hele har været ud fra mine tanker, ideer og personlighed.

Derfor gik jeg også min mand i møde op ad kirkegulvet i en meget personlig, romatisk, rummelig og elegant kjole, hvor jeg ethundrede procent kunne hvile i mig selv.

Camilla

 

Unik skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

 Smuk skræddersyet brudekjole fra Buch Couture

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.