brud i smuk kjole med bådudskæring og korte ærmer ved stensætning i solskin

Buch Couture Brud – Henriette

Jeg havde prøvet MANGE kjoler inden jeg kom ind af Nina´s dør. Jeg var ikke opgivende da jeg mødte Nina. Jeg havde prøvet MANGE flotte kjoler jeg sagtens kunne blive gift i – men jeg synes de var for dyre og alle samme manglede lige en lille ting for at være perfekte.

Jeg blev igennem en bekendt gjort opmærksom på, at jeg kunne få syet min helt egen kjole – men den ide sprang jeg ikke lige på i første omgang, da jeg var overbevist om et sådan forløb ville blive alt for dyrt for mig.

Efter nogle uger tog jeg alligevel kontakt til Nina og vi aftalte et besøg. Et besøg der skulle vise sig at gentage sig mange gange. 

Jeg mødte den sødeste kvinde der var opsat på at skabe lige præcis MIN DRØMME KJOLE. En rolig og nærværende kvinde der havde masse ideer, massere af erfaren og var super kreativ. Nina tegnede løs allerede ved første møde og jeg kom ud af døren, med de første tegninger af hvad der efterfølgende skulle vise sig, at blive verdens flotteste kjole.

Jeg var ikke i tvivl om at det var Nina der skulle lave min kjole.

Prisen blev billigere end de andre kjoler jeg havde prøvet, designet blev mit & Ninas og hele processen var sprudlende, glædesfyldt og et frirum fra hverdagen – hvor det KUN handlede om kjolen og en masse snak om den store dag. 

Nina har hele vejen været enorm god til at lytte til de mange tossede ideer og samtidig kommet med ærlig feedback, til hvad hun synes ville klæde mig bedst. 

14 dage før brylluppet kunne jeg hente den færdige kjole. 

Den smukkeste kjole. 

En kjole der fik lov at stråle hele dagen og høstede så meget ros – og fælles for gæsternes kommentarer var, “.. den er bare lige dig”.

En kjole i gode materialer der holdt sig flot hele aftenen. 

En kjole der blev danset i hele natten til den lyse morgen, uden de mindste skrammer.

En kjole der endda skulle vise sig, at blive en stor støtte da jeg skulle holde tale – at føle sig så flot og fint klædt på – var det sidste der skulle for at gennemføre den ellers nervepirrende tale.$

Nina har hele vejen været tålmodig, fuld af gode ideer, kreativ, fyldt med god energi og med en helt særlig evne til at se hvad der var god til mig. 

De bedste anbefalinger, 

Henriette

Buch Couture brud med brudekjole med en smuk dyb ryg

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.