smuk brudekjole med overdel i blonde og bælte i taljen

Buch Couture Brud – Tina

“Jeg var måske/måske ikke nogen nem brud. Jeg havde en masse tanker og ideer til brudstykker af min drømmekjole, men ikke evnerne til at sammensætte noget, der gav mening. Nina hjalp mig så meget gennem hele processen ved at rådgive mig – ikke kun i forhold til, hvad der kunne lade sig gøre rent teknisk, men i høj grad også designmæssigt/stilistisk. Jeg havde tanker om både perler, blonder, tyl og fjer og ønskede en kjole, der sad helt tæt samtidig med at jeg drømte om det helt store prinsesseskrud. En kombi‐na‐tion, der umiddelbart lyder umulig, men Nina formåede at fortolke en kjole, der i sidste ende var min drøm, som forenede langt de fleste af mine ønsker. Den bedste beslutning nogensinde var at få Nina til at lave min kjole. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvis jeg skulle have købt en kjole et andet sted. “

Tina

Unik brudekjole med v-udskæring i den smukkeste blonde

Buch Couture brud med smuk overdel i blonde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.