Smuk perlebroderet brudekjole med den fineste delikate blonde

Buch Couture Brud – Trine

“Jeg var helt i panik over, at jeg ikke kunne finde en kjole i de mange brudekjolebutikker, jeg havde fået anbefalet. Herefter var der faktisk to bekendte, som fortalte om en designer i Aarhus som de klart ville anbefale, nemlig Buch Couture.

Gudskelov at de gjorde det!

Tror prisen var det, jeg tænkte mest på – var bange for, det var meget dyrere. Det var den ikke, men havde den været dét, så havde den bestemt også været det hele værd.

Det bedste var, at det KUN er mig, der har dén kjole og at den var lavet ud fra mine tanker. Kjolen sagde bare så meget om mig og på sådan en dag var det bare det HELT rigtige.

Jeg havde det så dejligt i kjolen og det gør bare så meget, at man føler sig tilpas og at det er den helt rigtige kjole! Helt ærligt så har jeg haft den bedste oplevelse. Du, Nina, har reddet det hele efter jeg var ved at opgive at finde KJOLEN.

Nærværende, humørfyldt, rar og bare god til at læse mennesker.”

Trine

Buch Couture brud i perle broderet brudekjole
Buch Couture brud i perle broderet brudekjole

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.