Buch Couture på forsiden

Buch Couture på forsiden

Skræddersyede Brudekjoler i Aarhus v/ Buch Couture
Åbning af Buch Couture designstudie
september 30, 2017
Åbning af Buch Couture Skrædder i Århus

I forbindelse med åbningen af Buch Couture på Silkeborgvej, kiggede Lokalavisen forbi og det blev til en skøn artikel. Lidt om brudekjoler, unikke brude, deres ønsker, ideer og drømme, samt min passion for det gode håndværk og min vej ud i livet som selvstændig.

Jeg får stadig den gode og glade fornemmelse hver gang, jeg træder ind i mit skrædderi, som da jeg åbnede, og jeg elsker hver dag at skabe skønne kjoler til unikke kvinder.

Du kan læse artiklen, ”Fra LEGO til brudekjoler på fire dage”, her: http://aarhus.lokalavisen.dk/fra-lego-til-brudekjoler-paa-fire-dage-/20170919/artikler/709199428/1449

Comments are closed.

//]]>