Buch Couture LOGO brudekjoler

Den perfekte brudekjole

Måske har du forestillet dig dit bryllup, siden du var en lille pige. Måske har du ikke, men den dag du skal til at vælge, hvordan din brudekjole skal se ud, er der en masse forventninger og ønsker, som skal indfries i en enkelt kjole.

En brudekjole skal afspejle din personlighed og få dig til at stråle, passe til dit bryllup, hvor du skal være i centrum og leve op til forventningerne fra de lidt mere konservative familie medlemmer – og gerne overstråle de smarte veninder.

Så når du, som kommende brud, skal tage stilling til, hvad du gerne vil have, kan det være et rigtigt stort valg.

Der er uendeligt mange muligheder at vælge imellem, og hvor tit er det lige, du har haft så stor en kjole på? Det er jo ikke noget, vi har hængende en masse af i skabet, og er vi helt skarpe på, hvilket snit der klæder os?

Så hvordan finder du lige det design, der er helt rigtigt for dig?

For at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger, har jeg skrevet nogle guidelines ned, som er værd at overveje, når du skal finde den helt rigtige brudekjole til din store dag.

1. Prøv forskellige kjoler

Der er rigtigt vigtigt, at du prøver forskellige kjoler – også selv om du skal have din special syet hos Buch Couture. Der er så mange forskellige snit og designs, og det er en stor fordel, at du har prøvet noget forskelligt for at finde ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide.

Hos Buch Couture har vi ikke færdigsyede kjoler hængende, som du kan prøve, da alle vores kjoler er special syet til hver enkelt kunde. Derfor er det en god ide, at du har gjort dig nogle tanker og har prøvet nogle kjoler, inden du kommer.

2. Det gode design starter med den rigtige silhouette

Når der skal designes en brudekjole, er det naturligt at starte med at finde den helt rigtige silhouette. Den silhouette som fremhæver det bedste ved dine former og nedtoner de ting, du måske ikke er så glad for.

Her er din erfaring fra at have prøvet forskellige kjoler på nyttig. For selv om du måske ikke kan sige, hvad det specifikt er, der er godt og skidt ved en kjole, så kan du helt sikkert føle det. Netop den følelse kan hjælpe dig og mig i vores arbejde med at designe din ultimative kjole.

Jeg har en lang erfaring med at spørge ind til, hvad mine kunder allermest drømmer om. Sé hvad der klæder dem bedst og ud fra det skabe deres drømmekjole.

Så selv om du ikke ved, hvad det er du gerne vil have, skal jeg nok guide dig, så du får opfyldt dine drømme.

3. Husk det lækre lingeri

Man føler sig bare lidt mere lækker, når man har noget lingeri på, der sidder godt på en. Lingeri i den rigtige størrelse giver en bedre holdning og gør kroppen lidt mere glat, så kjolen kommer til at sidde pænere, og så føler man sig bare bedre tilpas.

Det er derfor en god idé, at man hurtigt finder den rigtige BH, så man kan have den på til alle prøvninger af kjolen.

4. Design din kjole til dit bryllup.

Der er mange forskellige måder at holde et bryllup på, og det er derfor vigtigt, at du har dit bryllup for øje, når du vælger din kjole.

Skal du have den helt store udendørsfest i en spejderhytte – med sang omkring bålet, så er det måske ikke den bedste ide med et 2 meter langt slæb efter din kjole, hvorimod er brylluppet på et slot, vil det passe perfekt. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilket bryllup din drømmekjole skal passe til.

5. Design og detaljer

Når man får skræddersyet sin brudekjole, har man alle muligheder for at vælge lige de detaljer, man allerbedst kan lide til sin kjole. Jeg er blot med i procesen til at kommer med indspark, idéer og guide dig, så din kjole bliver lige, som du har drømt om.


6. Giv dig tid og mærk efter.

Det er måske den eneste gang i dit liv, hvor du får syet en kjole udelukkende efter dine ønsker, idéer og behov. Det tager tid at få det perfekte resultat, og kjolen skal tilrettes flere gange for at blive helt perfekt. Giv dig tid og føl efter, hvad det er du gerne vil have og sig til og fra, så vi får skabt din drømmekjole.

Jeg står altid til rådighed til at guide dig og hjælpe dig med at tage de beslutninger, som er rigtige for dig.

Hos Buch Couture syr jeg kun unikke kjoler, som både ser godt ud, og som sidder perfekt, fordi jeg elsker at skabe det unikke og elsker at sætte mig ind i andres drømme, lege med detaljer og lækre materialer.

– All you need is Love

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram