brudekjole-med-stort-tyll-skort-og-corsage

Den perfekte brudekjole

Måske har du forestillet dig dit bryllup, siden du var en lille pige. Måske har du ikke. Ikke desto mindre er der en masse ønsker og forventninger, som skal indfries, når du skal din brudekjole. 

Brudekjolen skal fortælle noget dig


En brudekjole skal afspejle din personlighed og få dig til at stråle. Den skal passe til dit bryllup, hvor særligt du er i centrum. Den skal derudover leve op til forventningerne fra lidt mere konservative familiemedlemmer – og gerne overstråle de smarte veninder.
Så når du, som kommende brud, skal tage stilling til, hvad du gerne vil have, kan det være et rigtigt stort valg.

Der er uendeligt mange muligheder, når du skal vælge din brudekjole. Ved vi egentlig, hvad vi vil have og er vi helt skarpe på, hvilket snit der klæder os? Hvordan finder man lige nøjagtigt det design, der er helt rigtigt for dig?

For at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger, har jeg skrevet nogle guidelines ned, som er værd at overveje, når du skal finde den helt rigtige brudekjole til din store dag.

Prøv forskellige kjoler

Det er meget vigtigt, at du prøver forskellige kjoler – også selv om du skal have den syet hos Buch Couture. Der er så mange forskellige snit og designs, og det er en stor fordel, at du har prøvet noget forskelligt, inden du vælger. På den måde finder du ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide.

Da alle vores brudekjoler er designet til specifikke brude, har vi ikke prøvekjoler hos Buch Couture. Derfor er det en god ide, at du har gjort dig nogle tanker og har prøvet nogle kjoler, inden du kommer.

Det gode design starter med den rigtige silhouet 

Når der skal designes en brudekjole, er det naturligt at starte med at finde den helt rigtige silhouet. Den silhouet som fremhæver det bedste ved dine former er det perfekte valg. 

Det er her din erfaring fra at have prøvet forskellige kjoler er nyttig. For selv om du måske ikke helt kan forklare hvorfor, du vælger den kjole, som du gør, så kan du helt sikkert føle det. Netop den følelse kan hjælpe dig og mig i vores arbejde med at designe din ultimative kjole.

Jeg har god erfaring med at spørge ind til mine kunders drømme og behov, og derefter se hvad der klæder dem bedst og ud fra dette skabe deres drømmekjole. Så bare rolig; jeg hjælper og guider dig igennem processen. 

Husk det lækre lingeri

Man føler sig bare lidt mere lækker, når man har noget lingeri på, der sidder godt på en. Lingeri i den rigtige størrelse giver en bedre holdning, og gør kroppen lidt mere glat, så kjolen kommer til at sidde pænere, og så føler man sig bare bedre tilpas.

Det er derfor en god idé, at man hurtigt finder den rigtige BH, så man kan have den på til alle prøvninger af kjolen.

Design din kjole til dit bryllup

Det er vigtigt, at du har dit bryllup for øje, når du vælger din kjole. Skal du have den helt store udendørsfest i en spejderhytte og bålhygge, er det måske ikke den bedste ide med et 2 meter langt slæb. Er der i stedet tale om et slotsbryllup, ville et slæb derimod passe helt perfekt. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilket bryllup din drømmekjole skal passe til.

Design og detaljer

Når man får skræddersyet sin brudekjole, har man alle muligheder for at vælge lige de detaljer, man allerbedst kan lide til sin kjole. Jeg er blot med i procesen til hvis du ønsker, at jeg komme med indspark, idéer og guide dig, så din kjole bliver lige, som du har drømt om.

Giv dig tid og mærk efter

Det er måske den eneste gang i dit liv, hvor du får syet en kjole udelukkende efter dine ønsker. Det tager tid at få det perfekte resultat, og kjolen skal tilrettes flere gange for at blive helt perfekt. Giv dig tid og føl efter, hvad det er, du gerne vil have og sig til og fra, så vi får skabt din drømmekjole.

Jeg står altid til rådighed til at guide dig og hjælpe dig med at tage de beslutninger, som er rigtige for dig.

Hos Buch Couture syer jeg kun unikke kjoler, som både ser godt ud, og som sidder perfekt. Det gør jeg fordi jeg elsker at skabe noget enestående og elsker at sætte mig ind i andres drømme, lege med detaljer og lækre materialer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.