DIN BUCH COUTURE KJOLE

Din buch couture kjole

process og pris

En brudekjole skal ikke bare se fantastisk ud
- den skal føles som en drøm!

En brudekjole skal ikke bare se fantastisk ud
- den skal føles som en drøm!

Hos Buch Couture har du to valgmuligheder: 

Enten kan du vælge en kjole fra vores New Beginning kollektion, eller du kan få skabt din helt egen unikke Couture kjole. 

Begge muligheder sikrer dig en kjole ud over det sædvanlige!

Kollektion -
New Beginnings

Nogle gange kan det være overvældende at have et utal af muligheder, når du skal finde den perfekte brudekjole. Der kan være behov for at se tingene i en større sammenhæng og i en kombination af de helt rigtige materialer og smukke detaljer.

New beginnings kollektion består af 12 smukke kjoler, som alle har noget helt specielt. Designet er moderne og skandinavisk med masser af personlighed, og hvor der er kælet for hver eneste detalje. Materialerne er typisk i silke, viskose og eksklusive blonder. Der er naturligvis mulighed for at ændre på detaljer, og ønsker du en anden silke eller blonde, ændrer vi selvfølgelig dette.

Du har mulighed for at prøve alle kjolerne i vores atelier i Aarhus, og vælger du en kjole fra New Beginnings kollektionen, syr vi den op efter dine mål.

Processen er følgende:

  1. Du prøver kjolerne fra kollektionen og aftaler detaljer, materialer og tager dine mål
  2. Den valgte kjole er syet op, og vi retter de sidste detaljer til
  3. Kjolen er færdig og kan hentes

Priserne for en skræddersyet brudekjole ligger fra 9.000 – 20.000 kr.

Couture kjoler

Ved du 100 %, hvordan din kjole skal se ud, designer vi i fællesskab din drømmekjole. Dit bryllup er en af de største dage i dit liv, og derfor er det vigtigt, at kjolen lever op til de drømme og forhåbninger du har. 
Hos Buch Couture har vi et stort udvalg af ekslusive materialer, og du vælger naturligvis selv, hvilke blonder og silker, du ønsker din kjoles skal fremstilles af. Når vi har designet din kjole og valgt materialer, tager vi dine mål, så din kjole bliver skabt ud fra dine former. 

Hos Buch Couture ser vi vores kjoler som kunstværker, og går op i æstetik og hver enkel detalje. Det er vigtigt for os, at drømme bliver til virkelighed. Derfor tager en skræddersyet brudekjole også tid, og du skal derfor regne med, at vi ønsker at se dig ca. fem gange før kjolen er færdig. 

Processen er følgende:

  1. Første step er den kreative process, hvor kjolen designes, materialer vælges og mål tages
  2. Næste step er fitting af kjolen i Staut
  3. Der vil efterfølgende være 1-3 fittings af kjolen i de valgte materialer
  4. Kjolen er færdig og kan hentes

Priserne for en unik skræddersyet brudekjole starter fra 15.000 kr. og når kjolen er designet og materialerne valgt, så får du en fast pris. På den måde ved du hvad din kjole kommer til at koste fra start. 

Da alle vores kjoler syes i eget skrædderi, er priserne inkl. fitting af kjolen.

Møde om design af kjolen er gratis og uforpligtende. Det er først når materialevalget er på plads, at du får en fast pris på din Couture kjole. Når vi har aftalt en pris ligger den fast, så du ikke skal være bekymret for, at den pludselig løber løbsk. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.