Buch-Couture-Brud-med-gomm-kort-kjole-med-baadudskaering-oglange-aermer_lzn-1

En Personlig brudekjole bliver til – Julies Brudekjole

“Da min kæreste faldt på knæ og poppede det store spørgsmål gik der ikke længe før jeg var igang med at lede efter en brudekjole – og ikke bare EN brudekjole: MIN brudekjole. Efter at have brugt omtrent en uge på samtlige brudekjoleforhandleres hjemmesider måtte jeg konstatere, at det jeg søgte efter ikke fandtes. Min drøm var en simpel brudekjole med lange armer, der kunne dække mine tatoveringer. Ingen tyl, ingen strut og ingen perler. Bare en klassisk, elegant og simpel kjole. Efter nogen tids søgen på pinterest fandt jeg den: KJOLEN! Godt nok et gammelt billede fra 1950’erne der ikke var super detaljeret. Men jeg vidste bare, at det var sådan en kjole jeg skulle giftes i! Jeg har før gået tur forbi Nina’s studie og efter en hurtig googlesøgning havde jeg fundet hendes hjemmeside og sendt en mail afsted. Dette skulle vise sig, at være en af de absolut bedste beslutninger jeg traf omkring mit kommende bryllup.” 

Personlig brudekjole. Buch Couture brudepar, på havnen i aarhus, i unik brudekjole med bådudskæring
Buch Couture brudepar, på havnen i aarhus, i unik brudekjole med bådudskæring

Mit møde med Nina

“Første møde med Nina var fantastisk! Hendes studie er fyldt med de smukkeste brudekjoler og en hyggelig stemning. Jeg viste hende billedet jeg havde fundet på Pinterest, forklarede hende, at det vigtigste for mig var en komfortabel kjole, der kunne dække mine tatoveringer. Hun forsikrede mig hurtigt omkring, at det kunne hun sagtens sy til mig – ingen problem. Jeg gik fra shoppen med den største ro i maven om, at jeg var i gode og professionelle hænder. “

“Et par dage efter modtog jeg en skitse af min kjole. Og wauw! Nina havde ramt PLET! Der var ikke et ord at sætte på kjolen. Den var enkelt, elegant, PERFEKT! Lige hvad jeg havde drømt om. ” 

Første prøvning 

“Efter at have prøvet en papirs udgave af kjolens torso og været i første udgave af kjolen, kunne Nina og jeg konstatere to ting: 1) en 50’er kjole er syet til kvinder med store hofter og smal talje og 2) jeg har ingen af delene. Heldigvis havde Nina nogle forslag til, hvordan vi kunne få min ellers kasseformet krop, til at få lidt mere facon. Hun gik ind og legede med snittene omkring mine hofter. Jeg har flere gange sagt til hende, at det føles som om hun kan trylle og det holder jeg stadig på, at hun kan. For for første gang i mit liv bar jeg en kjole, hvor man kunne se en talje og lidt figur.”

Persnlig brudekjole. Buch Couture skræddersyet brudekjole med smukke snit og håndlavede detaljer
Buch Couture skræddersyet brudekjole med smukke snit og håndlavede detaljer

Jeg er stolt af at være Buch Couture brud!

“Udover at være en dygtig skrædder, så er Nina også super venlig og behagelig at snakke med. Tiden flyver afsted når man er nede i hendes studie – og man har ikke lyst til at tage afsted igen! Derudover har Nina har vejledt mig til køb af undertøj, givet gode råd til fodtøj og efter at have klaget min nød til hende angående smykker til dagen, endte hun med at lave de smukkeste perleøreringe til mig, som matchede det slør hun syede til mig. Så jeg kan med stolthed sige, at jeg fra top til tå var klædt i Buch Couture på min bryllupsdag.” 

Det blev mere og mere virkeligt 

“Hver gang jeg skulle ned til Nina føltes det som om, at det at skulle giftes blev mere og mere virkeligt. Desto mere kjolen blev til, desto mere glædede jeg mig til den store dag. Hele forløbet med Nina har været så betryggende. At gå fra tanken omkring, at man skulle gå på kompromis med sine ønsker, til at drømme kjolen blev en realitet var en vild følelse – og på selve bryllupsdagen var det endnu mere fantastisk.”

Jeg fik den perfekte kjole!

“Jeg føler mig så uendeligt heldig over, at jeg valgte Nina til at sy min kjole. Ikke kun fordi, at jeg fik den perfekte kjole ud af det, men fordi hun forstod mig og mine behov. Hun forstod, at kjolen skulle være komfortabel, hun forstod at jeg skulle kunne ånde i den og hun forstod, at jeg ikke havde behov for glimmer og glitter, for at føle mig som en smuk brud. Hos Nina er ALLE ønsker velkomne og hun omfavner dem – omend de er så “simple” som mine. Man får lov at udleve prinsessedrømmen, prøve 17 forskellige slør, for så at få et helt andet syet, stå og kigge sig selv i spejlet og snurre rundt om sig selv – alt imens Nina står en og hepper på en. Hos Nina får man ikke “bare” en brudekjole – du får DIN drømmekjole! Tak Nina for at gøre mine drømme til virkelighed og tak for den mest fantastiske kjole! Min bryllupsdag havde ikke været så eventyrlig og perfekt som den endte med, hvis ikke du havde været en del af processen.”

Personlig brudekjole. Buch Couture brud i skræddersyet kjole med unikt slør, på vej til fest på Dokk1 Aarhus
Buch Couture brud i skræddersyet kjole med unikt slør, på vej til fest på Dokk1 Aarhus

Buch Couture har mine varmeste anbefalinger! 

“Til jer derude som går og tumler med nogle af de samme problemstillinger som jeg, så vil jeg gerne komme med mine anbefalinger til hvorfor skal man vælge en skræddersyet kjole fra Buck Couture:

– Du får en kjole der er syet til dig! Ikke en kjole der er tilrettet til dig. Det giver maksimal komfort på selve dagen

– Du sikre dig, at du ikke kommer til andet bryllup og ser en i samme kjole. Ninas designs er alle originale og lavet fra bunden af.

– Selve processen med at få syet en kjole er beroligende. Og du ved, at sker der noget med kjolen før dagen, så kan du altid få fat i Nina og få kjolen fixet. Jeg endte personligt med, at få taget 15 cm af kjolen i bunden, fordi jeg måtte konstatere, at den danske sommer var for varm til min kjole. 

– Der er ingen ønsker/ behov der er mærkelig eller forkerte. Nina forstår, at alle brude er forskellige og skaber derfor en kjole efter dine behov

– Du kan som jeg blive skræddersyet fra top til tå

– Der er plads til at være ærlig omkring kjolen uden at der stilles spørgsmålstegn ved det. Nina er med på, at det er en stor dag og kjolen derfor skal være perfekt.

– BONUS! Hos Nina har hun den sødeste franske Bulldog Ejnar, som du frit får lov at klappe! 

Igen vil jeg bare gerne sige tak til Nina for kjolen, forløbet og alle de dejlige minder. Min bryllupsdag blev kun bedre af, at du var en del af processen!”

– Julie

Har du lyst til at læse mere, om hvordan du får designet og skræddersyet din kjole, så book en tid HER

Buch Couture Brud i smuk kjole med dyb ryg og costummade slør
Buch Couture Brud i smuk kjole med dyb ryg og costume made slor

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.