Den perfekte brudekjole - Vi skræddersyer din drømmekjole - Buch Couture Aarhus

BUCH COUTURE BRUDE


Smukke og elegante brudekjoler


  • Nina hjalp med at få den skønneste brudekjole til mig. Den var æblegrøn og blev bare så smuk, og var et stort arbejde. Vær aldrig i tvivl om at vælge Nina Buch, hun kan sit kram!
    Lene Tordrup Thulsted
  • Det har været en kæmpe stor fornøjelse at arbejde sammen med Nina om at få designet og syet min brudekjole. Når mange års drømme pludselig skal blive til virkelighed gennem et stykke stof, og man har alle muligheder i verdenen, fordi man får syet sin kjole fra bunden, er der alligevel mange flere beslutninger, der skal tages stilling til, end man skulle tro. Og dér kan man altså godt komme til at blive lidt usikker på nogle ting!  Jeg havde en oplevelse af, at hun lynhurtigt sporede sig fuldstændig ind på min stil, hvilket gav mig en stor tryghed. At jeg var 100% komfortabel i min kjole var medvirkende til, at vi havde en skøn bryllupsdag. Så jeg vil gerne sige tak til Nina og give Buch Couture de varmeste anbefalinger
    Astrid Hokken
  • Jeg vil klart anbefale Buch Couture til kommende brude. Fra den første kontakt med indehaver Nina Buch til det færdige resultat, var det en fantastisk oplevelse at få skræddersyet min drømme brudekjole. Nina var meget lyttende overfor mine ønsker og ideer og kjolen passede perfekt
    Thilde Lund Klaris

Tag det første skridt mod din drømmekjole

Kontakts os - det er ganske uforpligtende.

//]]>