Handelsbetingelser

VELKOMMEN!

Tak for at du ønsker at handle hos Buch Couture!

Når du handler på buchcouture.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre disse betingelser uden varsel.
Du bør gennemgå betingelser for salg hver gang du foretager et køb.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Buch Couture ApS

Vestergade 8A ST. TH.
8000 Aarhus.

Tlf.: +45 30 25 70 21

CVR: 42 50 67 96

Email: nina@buchcouture.dk/julie@buchcouture.dk

PRISER

Alle priserne på hjemmesiden er angivet i Danske Kroner (DKK).
Priserne er inklusiv 25% dansk moms.

Vi forbeholder os retten til når som helst og uden varsel at ændre priserne angivet på hjemmesiden.

BETALING + SIKKERHED

Vi accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Maestro og Mastercard. Derudover modtager vi betaling gennem vi MobilePay. Beløbet trækkes fra betalingskortet, når pakken afsendes.
Ved betaling med Visa/Electron og Mastercard Debit vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil betalingen trækkes eller afviser betalingen.

I forbindelse med køb af varer skal personlige informationer såsom navn, adresse og betalingsoplysninger indtastes. Når din ordre er fuldført, vil du modtage en ordrebekræftelse per e-mail.

Når du afgiver en ordre, garanterer du for, at alle de oplysninger, du opgiver, er korrekte, at du er over 18 år, og at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort.
Buch Couture er ansvarlige for, at alle kundeoplysninger behandles fortroligt og ikke videregives.

Buch Couture benytter en sikker betalingsserver. Alle oplysninger krypteres med SSL-protokol, hvilket betyder at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

LEVERING

Vi leverer varer inden for Danmark.
Leveringstiden for din ordre er 3-5 hverdage.

Vi afsender varer med Post Nord/Privat og fragten er beregnet ud fra vægten på pakken.
Du kan også vælge at afhente din pakke i vores atelier i Aarhus.

OBS:

Der kan forekomme andre leveringstider ved varer, der laves på bestilling. Dette vil være angivet tydeligt på produktsiden.

Buch Couture-slør produceres ved bestilling og vil have op til 6 ugers leveringstid.
Vi anbefaler, at du bestiller i god tid, men har du alligevel brug for at lægge en hasteordre på en bestillingsvare, kan du kontakte os på mail: nina@buchcouture.dk/julie@buchcouture.dk.

RETUR

Buch Couture yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, kunden modtager forsendelsen, medmindre andet fremgår af ordren.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Buch Couture tager ikke ansvar for, hvis forsendelsen ikke skulle nå frem på grund af fejl hos forsendelsesselskabet.

Ønsker du at fortryde dit køb skal det meddeles os senest 14 dage efter levering, og forsendelsen skal være os i hænde senest 14 dage efter, at vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Specialfremstillede varer kan ikke returneres.

Ved ønske om brug af fortrydelsesret bedes du udfylde ”standardfortrydelsesformular” og sende den på mail julie@buchcouture.dk.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Formularen udfyldes og sendes kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

”Til Buch Couture, Vestergade 8A ST. TH.
Jeg *indsæt navn* meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: *indsæt beskrivelse af de varer du ønsker at returnere*.
Bestilt den *indsæt dato*/modtaget den *indsæt dato*.
*Indsæt forbrugerens navn*
*Indsæt forbrugerens adresse*”

Alle returvarer sendes til følgende adresse:
Buch Couture ApS
Vestergade 8A ST. TH.
8000 Aarhus C
Mærket: Retur/Buch Couture

 

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for enhver forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del af eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Buch Couture at vurderer varens stand ved modtagelse af returneringen.

Buch Couture forbeholder sig retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget og inspiceret varen/varerne.

REKLAMATION

Der gælder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov.

Reklamationen skal ske inden 2 måneder efter, at fejl eller mangler er konstateret.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert eller ualmindelig brug/betjening af produktet. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af almindelig slitage eller manglende vedligeholdelse.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til julie@buchcouture.dk med en detaljeret beskrivelse af reklamationen, retvisende billeder af fejl/mangler samt ordrenummer, navn, adresse og andre relevante kontaktoplysninger.

Buch Couture dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

PRODUKTPLEJE

Varer fra Buch Couture er skabt i luksuriøse og delikate materialer, der skal bæres og vedligeholdes med omhu. Du bør udvise forsigtighed, når du bærer og opbevarer dine varer.
Undgå kontakt med overflader, som kan beskadige materialerne.

HÅNDVÆRK, FARVER + TRYKFEJL

Der kan være små variationer mellem den vare, du modtager, og den vare, som er afbilledet på hjemmeside. Det skyldes, at varerne på hjemmeside er håndlavede.
Vi gør vores bedste for at sikre varernes nøjagtighed, men der kan derudover være små variationer i de materialer, som vi modtager fra vores leverandører.
Dette gælder også vores slør-tyl, hvor der kan forekomme mindre variationer. Dette indebærer ikke fejl, da det er naturligt forekommende.

Buch Couture garanterer ikke for, at farverne på webshoppen stemmer 100% overens med de reelle farver, da det kan afhænge af farveopløsningen på den respektive computer, tablet eller mobile enhed.

Buch Couture tager forbehold for eventuelle trykfejl.

COPYRIGHT

Alt indhold på buchcouture.dk tilhører udelukkende Buch Couture ApS. Indhold må ikke bruges uden skriftligt samtykke, hvilket kan forespørges på julie@buchcouture.dk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve brudekjoler? 

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler i atelieret i Aarhus.

 

En brudekjolekonsultation hos os er uden beregning og vi har altid kun en brud inde ad gangen.⁠


Vi har også altid cava på køl, så du skal blot finde en tid, der passer dig. 


Book din tid online nu.