Louise & Troels

Hvad betyder det for dig at være Buch Couture brud?

Din bryllupsdag er noget helt særligt. Det er en dag i kærlighedens tegn, hvor du og din kommende mands lykke og glæde fejres. Det er jer der er i fokus. 
Hos Buch Couture sørger vi for, at du føler dig smuk, unik og samtidig afslappet i din brudekjole, så du kan læne dig tilbage og nyde din store dag. Men hvordan skiller vi os ud? Og hvad betyder det for dig, at være Buch Couture brud?

Du skal føle dig afslappet på din bryllupsdag

Forestil dig at du står ude i våbenhuset med din far. Venter. Er spændt. Pludselig kan du høre orgelet spille og dørene går op. Dit hjerte banker. I begynder at gå. Folk rejser sig og du strammer grebet en smule om din far. Du får øje på din partner oppe ved alteret, og han får øje på dig. I smiler til hinanden, og du kan mærke dit hjerte giver et ekstra lille slag. Han har kun øje for dig. Du har kun øje for ham. Du ved godt, at der er en masse mennesker rundt om, men lige nu føles det kun som om, det er dig og ham der er til stede. Aldrig har du været gladere. Aldrig har du været lykkeligere. Alt står stille. Alt handler om jer.

Mens du troligt har ventet ude i våbenhuset med din far, har din partner nervøst tippet lidt på tæerne, mens gæsterne spændt har ventet på at se din kjole. Mens du strålende går ned ad kirkegulvet, og kun har øje for din partner, er alles øjne rettet mod dig. Og din kjole. Du tænker dog ikke synderligt over det, for du er jo fuldstændig optaget af at stirre ind i din partners øjne. Alt er lykke. Alt er kærlighed. Det er sådan jeg ønsker, at du skal opleve dine første minutter af dit bryllup!

Du skal ikke være nervøs, bekymret eller bange for, hvad dine gæster vil mene om din kjole, eller om der vil opstå komplikationer med kjolen i løbet af dagen. Det er din kjole, og du skal både føle dig smuk og tilpas i den.

Du får din drømmekjole

Hos Buch Couture designer vi i fællesskab din drømmekjole, og gennemgår materialer, slør og look. Her er alle drømme og ideer velkomne, for det er vigtigt for mig, at du får lige nøjagtigt den kjole du altid har drømt om. Når vi har designet kjolen, og gennemgået materialer, vil du komme til fitting nogle gange, så vi er helt sikre på, at kjolen er tilpasset dig. Er der derfor noget løbende der skal ændres på, gør vi naturligvis det.

Jeg elsker at designe, og arbejder kvalitetsbevidst. Hos os kæler vi for detaljerne, for vi ved, at det er de små ting der betyder noget. Du vil derfor ikke blot få din helt personlige og unikke brudekjole, men samtidig også en kjole, hvor der er arbejdet på finesserne.

Men hvad betyder det så egentlig for dig at være Buch Couture brud? Det betyder, at du først og fremmest får en skræddersyet kjole, der er designet efter dine ønsker og drømme, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer og detaljerne, og hvor du samtidig kan føle dig fuldstændig tryg og smuk på din store dag, så du udelukkende kan nyde synet af din partner, når du går op langs kirkegulvet.

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være Buch Couture brud, så læs mere om vores brude her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.