6

Line Hoffmeyers brudekjole – Skabt på kun 14 dage

 

Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer brudekjole

 

Line hoffmeyers brudekjole var helt unik og syet på rekort tid.
2 uger inden Line Hoffmeyer blev gift med Lasse Rimmer, blev Line og jeg enige om, at jeg skulle sy hendes brudekjole.

14 dage er ikke lang tid til at sy en kjole. Med lidt god vilje og ”a little help from my friends” lykkedes det dog at få syet en helt fantastisk kjole.

Du kan læse om Lines beslutning om, at jeg skulle sy hendes brudekjole HER

 

Design af Line Hoffmeyers brudekjole

 

Da vi først havde taget beslutningen om, at jeg skulle skabe kjolen, gik vi straks i gang. Kjolen skulle designes  og vi skulle finde frem til de helt rigtige detaljer. Line ville blandt andet gerne have lange ærmer på kjolen og en ryg, der ikke var alt for dyb. Til det fandt vi nogle betrukne knapper, der passede godt til både lukningen i ryggen og i slidsen på ærmerne.

Line Hoffmeyer - design af brudekjole tegningDesign af Line Hoffmeyers brudekjole, og valg af blonde

 

Valg af materialer

Da detaljerne var på plads, fandt jeg forskellige blonder frem. Der findes mange forskellige typer blonde, men Line var ret sikker i sin stil. Hun valgte hurtigt 2 smukke  blonder af samme type, som passede perfekt sammen. Én som skulle bruges over hele overdelen af kjolen og én med et strejf af sølv pailletter, som skulle sidde i taljen.  Derudover anbefalede jeg Line, hvilken type silke det ville være bedst at sy kjolen i.  De forskellige silker giver et forskellige udtryk, volumen og fald i et skørt. Det er derfor vigtigt for mig – som designer – at rådgive mine kunder i at vælge den silke, der vil give dem det udtryk, de ønsker kjolen skal udstråle. Materialerne til Line Hoffmeyers brudekjole spillede fantastisk sammen og gave det helt rigtige look. 

Herefter tog jeg hendes mål, så jeg kunne lave en kjolegrundform og dermed få et godt fundament for en kjole til netop hendes krop.

Line Hoffmeyers brudekjole bliver skabt

 

Et par dage efter var Line igen tilbage i studiet og få rettet kjolegrundformen til. Det er reelt en halv kjole lavet i papir. Ud fra den kan man sy alt; frakker skjorter, nederdele, brudekjoler, sommerkjoler og lignede dog på nær bukser. Derfor er det så vigtigt, at kjolegrundformen bliver rettet til efter netop brudens former. Det er altid lidt specielt at have sin grundform rettet til, men Line tog det i stiv arm.

Allerede dagen efter havde jeg syet den første prøve af kjolen op. Den første prøve er altid spændende idet, man her tager stilling til de store linjer i designet af kjolen. Vi fik rettet udskæringen til. Line ville gerne have den helt rigtig, så hun fik en god kavalergang, og vi fik skørtet placeret, så taljen blev fremhævet mest muligt og giver den rigtige silhuet.

Lasse Rimmer og Line hoffmeyers brudekjole

Herefter gik jeg i gang med at sy kjolen op i silke.  Silke er et fantastisk materiale, og Line havde valgt en lidt kraftig silke, som virkelig gav et fint fald og masser af volume til skørtet.

Allerede sammen eftermiddag havde vi første fitting af kjolen i det rigtige materiale, kjolen begyndte for alvor at tage form.

De sidste detaljer på Line Hoffmeyers brudekjole

Jo større, jo flere detaljer og jo tættere på kroppen kjolen sidder, jo mere fitting arbejde skal der til for, at kjolen sidder helt perfekt. Derfor havde Line og jeg 7 fittings i løbet af 4 dage for at kjolen var 98% færdig. Vi kunne måske godt have undværet en fitting, men jeg vil langt hellere tage en fitting for meget end for lidt for at sikre mig, at kjolen sidder som den skal.

Torsdag inden brylluppet var Line i kjolen en sidste gang for at sikre at alt var helt perfekt inden bryllupsdagen. Her blev ”the final touch” lavet, og kjolen var klar til, at hun hoppede i den inden vielsen.

Line var en fantastisk brud at arbejde med, idet hun havde nogle klare holdninger til, hvad hun gerne ville have og ikke have, og de ting hun ikke havde en holdning til, overlod hun trygt til mig.

Den perfekte afslutning

 

45 min inden vielsen kom Line ned i studiet, hoppede i kjolen, fik lagt den sidste make-up og jeg kunne sende hende af sted til vielsen i den japanske have.

En skøn afslutning på et par hektiske uger, hvor det hele gik op i en højere enhed.

Det har været en fornøjelse at skabe Line Hoffmeyers Brudekjole og jeg bliver helt glad hver gang jeg ser billederne. 

 

Skal vi skabe din unikke brudekjole Så book din tid Her

  • All you need is Love

Nygifte Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer i en drøm af en skræddersyet unik brudekjole fra Buch couture.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve brudekjoler? 

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler i atelieret i Aarhus.

 

En brudekjolekonsultation hos os er uden beregning og vi har altid kun en brud inde ad gangen.⁠


Vi har også altid cava på køl, så du skal blot finde en tid, der passer dig. 


Book din tid online nu.