Henriette

Nogle kvinder føler man lidt, at man har kendt altid. Sådan har jeg det med Henriette. Faktisk har jeg vist, hvem Henriette er det meste af mit liv. Hun gik nemlig i klasse med min bror og var den der smilende, glade og lidt kække pige, alle kunne lide.

En dag i foråret kom en smuk kvinde med den skønneste naturlige udstråling ind ad døren til mit Atelier. Det var Henriette! På en måde et helt andet menneske – på en anden måde præcist den pige, jeg huskede fra skolegården.

På samme måde havde jeg det med udviklingen af Henriette-kjolen. Det var en boblende idé i mit hoved længe, og udviklede sig lidt efter lidt. Pludselig fandt jeg den helt rigtige blonde og nu hænger hun så fint her på bøjlen. På en måde velkendt, men alligevel ny og spændende.

Prisen ligger fra 16.000 kr. og bliver selvfølgelig skræddersyet til hver enkelt brud. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.