Om buch couture

starten på buch couture

Brudekjoledesigner Nina Buch er grundlæggeren af Buch Couture.

Siden 2006 har Nina arbejdet inden for modebranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet som konstruktør, produktudvikler og designer.  Tidligerer var hele verdens hendes arbejdsplads, nu samler hun blot inspiration ude, og skaber sine smukke kreationer i Aarhus.  

I 2017 åbnede Nina sit eget atelier i Aarhus, hvor hun hver dag arbejder med stor glæde og passion for at skabe smukke og unikke kreationer. 

Ninas design er inspireret af den moderne skandinaviske kvinde, og kjolerne udarbejdes altid med en forkærlighed for kvalitet og eksklusive materialer. 

Som desigener bruger Nina sin forståelse og erfaring  for hver kundes enkelte ønske og behov -og så elsker hun at trylle med elegante blondedetaljer.

”Jeg elsker at møde spændende kvinder. Hver eneste kvinde er sin egen, og har en fascinerende historie, som har skabt en unik personlighed og stil. Med udgangspunkt i dét designer jeg hver enkelt brudekjole, og tager højde for specielle ønsker, så kjolen bliver helt unik, og får det bedste frem i hver enkelt brud”.

inspiration

Ninas største inspirationskilde er først og fremmest kvinder. Inspirationen kommer fra kvindernes passion, elegance, holdninger og gå på mod. Hun synes, at det er spændende at sætte sig ind i den enkelte kvindes liv, og opdage hvad hun drømmer om i livet. 

En anden inspirationskilde ligger i historien og i klassiske kjoledesigns gennem tiderne. Særligt Haute Couture designs, hvor håndværk og design forbindes, har en helt særligt plads i Ninas hjerte. 

Nina sætter en ære i at holde fast i stolte håndværkstraditioner. Hun har en forkærlighed for lækre silkre, smukke blonder og håndlavede perlebroderier. Hendes sans for de gode materialer  skaber fantastiske kjoler, der ikke bare ser fabelagtige ud, men som også føles som en drøm.

”Det hele handler om at forstå og fortolke brudens personlighed og stil. Ud fra idéer og den enkelte kvindes behov er det min fornemmeste opgave at designe kreationer der gennem et smukt design. Den rette pasform og smukke detaljer skaber en følelse af lykke, og hvor drømmene om den unikke brudekjole indfries”.

Håndværket gør det dog ikke alene. Derfor sætter brudekjoledesigner Nina en ære i at designe til den enkelte brud. Nogle gange med udgangspunkt i Buch Coutures egne kollektioner, og andre gange skabes helt nye kjoler. Fælles er, at den enkelte brud altid er i centrum, og at det er hendes drøm der går i opfyldelse. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.