Buch Couture LOGO brudekjoler

Om
Buch Couture

Nina Buch Rasmussen er designeren og skrædderen bag Buch Couture.

Nina blev færdiguddannet skrædder og designer i 2006. Siden har Nina arbejdet i flere forskellige modehuse i både Danmark og Kina. Her fik Nina lov til at komme i dybden med design og skrædderhåndværket - både som konstruktør og senere i forskellige manager stillinger.
I dag er hun grundlægger og designer bag Buch Couture, hvor hun designer og syr smukke og unikke kreationer til hver enkelt brud.
”Jeg elsker at møde spændende kvinder. Hver eneste kvinde er sin egen og har en facinerende historie, som har skabt en unik personlighed og stil. Med udgangspunkt i det, designer jeg hver enkelt kjole og tager højde for specielle ønsker, så kjolen får det bedste frem i hver enkelt brud”

Udover at tage udgangspunkt i den enkelte brud, finder Nina også meget inspiration i klassiske kjoledesigns gennem tiderne. Specielt Haute Couture designs, hvor håndværk og design går op i en højere enhed, er en stor kilde til inspiration.

Nina har en forkærlighed for lækre silker, smukke blonder og håndlavede perlebroderier, som hun i kombination med hendes gode håndværk skaber fantastiske kjoler, der ikke bare ser fabelagtige ud, men som også føles som en drøm.

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram