Om buch couture

et stærkt partnerskab

Buch Couture blev grundlagt i 2016 af Nina Buch.

Et univers med plads til smukke kreationer og personlig vejledning var hermed skabt, og med store drømme for fremtiden kunne Nina i 2020 slå dørene op til atelieret i Vestergade i hjertet af Aarhus.

Her trådte Julie ind ad døren, og et partnerskab opstod i 2021.
Der var nu to om at dele de store drømme for fremtiden.

Med en fælles passion og forkærlighed for eksklusive materialer samt en stolthed over vores håndværk er ønsket at kunne give de kvinder, som træder ind i vores univers, en helt speciel oplevelse.

I modsætninger kan der opstå magi, og vi gør i sandhed hinanden bedre. Netop derfor fik vores første fælles kollektion (2022) også titlen ”Better Together”.

Vi byder dig hjertelig velkommen i vores univers, og glæder os til, at du bliver en del af fortællingen.

nina
GRUNDLÆGGER | SKRÆDDER | DRESSMAKER

Nina er uddannet dameskrædder og har siden 2006 arbejdet indenfor modebranchen i flere dele af verden. Nu samler hun blot inspiration ude og sørger for, at vi kan tilbyde dig som brud de mest eksklusive og kvalitetsrige materialer.

Nina er inspireret af den moderne skandinaviske kvinde, men derudover har også historisk haute couture en helt særlig plads i Ninas hjerte.
Når Nina designer, ender det derfor også oftest ud i en god blanding af såvel ganske ekstravagante kreationer som helt simple og stærke kreationer.

Når du er til brudekjolekonsultation ved Nina, vil du blive mødt med ærlighed og kyndig vejledning, idet Nina har stor forståelse for og erfaring med at finde frem til enhver bruds enkelte ønsker og behov.

julie
CO-OWNER | DESIGNER | DRESSMAKER

Julie er uddannet designer og elsker at skabe – og ikke mindst gøre sig umage med at skabe et helstøbt look. Med flere års erfaring inden for netop styling og rådgivning kan Julie hjælpe dig som brud med inspiration til sammensætningen af dit brudelook.

Julie inspireres af stærke kvinder med humor, gamle malerier af royale samt små finurlige detaljer. Derudover elsker hun, når kontraster mødes. Et stringent skandinavisk design bliver bare lidt mere personligt, når der tilsættes lidt glitter og glimmer.

Når du er til brudekjolekonsultation ved Julie, vil du blive mødt med empati, et imødekommende smil og en lyttende tilgang, hvor det er dig som brud, der er i fokus.

atelieret

Atelieret fik sin fornemme placering i Vestergade, Aarhus, i 2020.

Når du som brud træder ind her, er der plads til, at du kan være lige præcis den, du er. Du og dit følge kan trygt føle jer hjemme, og når du booker en brudekjolekonsultation, afsætter vi to timer, hvor der kun er fokus på dig.
Her er der tid til, at vi kan lytte til dine ønsker og finde frem til, hvordan din drømmekjole skal se ud.

Vi byder på et glas bobler eller en god kop kaffe, og vi har et væld af smukke brudekjoler i varierende størrelse, som du kan prøve på.
Det er vigtigt for os, at din brudekjole passer til dig og understreger din personlighed. Derfor har vi skabt et univers, hvor du kan få en helt personlig og speciel say-yes-to-the-dress-oplevelse.

Vi skaber alle kjolerne personligt til hver brud, og derfor er kjolerne i atelieret kun prøvekjoler. Når du enten har valgt din brudekjole fra vores kollektion eller har fået designet en couture-kjole, syer vi kjolen efter dine former og mål.
Dermed får du en helt personlig, moderne og eksklusiv brudekjole, som passer præcis til dig.

Vi glæder os til at byde dig og dit følge indenfor i vores univers.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve brudekjoler? 

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler i atelieret i Aarhus.

 

En brudekjolekonsultation hos os er uden beregning og vi har altid kun en brud inde ad gangen.⁠


Vi har også altid cava på køl, så du skal blot finde en tid, der passer dig. 


Book din tid online nu.