Buch Couture LOGO brudekjoler

Buch Couture partnere

Bang og Thy blomster kunst ved Dean Bang Thy

Bang & Thy

Eksklusive brudebuketter

Når det kommer til brudebuketter, er det kun fantasien, der sætter grænser. BANG & THY laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, helt enkle buketter med fx fem langstilkede blomster, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter.
Det er netop det, der kendetegner BANG & THY. Her sælges ikke standardiserede buketter, men der bliver taget tid til unikke oplevelser og individuelle ønsker og drømme.

 

Læs mere om BANG & THY

Kresten Buch Site Care

Site care 

Wordpress og marketing

Kresten Buch står bag Buch Coutures website med både design, marketing og teknisk support. Kresten har en stort erfaring og meget bred erfaring inden for websites, marketing og tekniske løsninger.

Buch Couture kan kun give de bedste anbefalinger til Kresten og  Site care

Skibsted Foto - bryllupsfotograf

Skibsted Foto

Fotograf

Buch Couture samarbejder med Skibsted Foto. Buch Couture samarbejder med Skibsted Foto. Charlotte Skibsted er god til at få det rette udtryk frem i billederne, samtidig med at hun hele tiden kommer med nye ideer til vinkler.

Charlotte Skibsted er nem at arbejde med og får sine modeller til at slappe af og yde deres bedste. Charlotte Skibsted har stor erfaring med fotografering til bryllupper og vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger i hendes retning.


Læs mere om Skibsted Foto

Riistyle brudestyling Midtjylland

Riistyle

Brudestylist

Rikke er uddannet frisør og makeupartist og har 17 års erfaring i bagagen inden for skønhedsbranchen.

Hos RiiStyle er bruden i centrum og Rikke springer ikke over hvor gæret er lavest og yder sit ypperste ved hver eneste brud. 

Jeg kan derfor kun anbefale Rikke og RiiStyle til alle mine brude. 

 

Læs mere om Riistyle

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram