Vores gode samarbejdsparnere | Skrædderi Buch Couture Århus

PARTNERE

Skibsted Foto


Fotograf


Buch Couture samarbejder med Skibsted Foto. Buch Couture samarbejder med Skibsted Foto. Charlotte Skibsted er god til at få det rette udtryk frem i billederne, samtidig med at hun hele tiden kommer med nye ideer til vinkler.

Charlotte Skibsted er nem at arbejde med og får sine modeller til at slappe af og yde deres bedste. Charlotte Skibsted har stor erfaring med fotografering til bryllupper og vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger i hendes retning.

Cosmo Coiffure


Frisør


Buch Couture samarbejder med Julie Rosenbæk Jakobsen, som ejer Cosmo Coiffure. Julie er fantastisk til at sætte hår. Hun har sans for detaljer, og er perfektionistisk omkring hendes opsætninger.

Hun er kreativ og grundig og dygtig til at få et perfekt resultat ud af det hun har til rådighed. Julie er nem og behagelig at arbejde sammen med og meget lyttende over får specifikke ideer og behov. Ønsker du den perfekte opsætning, så kan vi klar anbefale at du bruger Cosmo Coiffure og Julie.

Site Care


Site-care - WordPress hjælp & support


Kresten Buch står bag Buch Coutures website med både design, marketing og teknisk support. Kresten har en stort erfaring og meget bred erfaring inden for websites, marketing og tekniske løsninger.

Buch Couture kan kun give de bedste anbefalinger til Kresten og Site care

Wordpress Hjælp

Tag det første skridt mod din drømmekjole

Kontakts os - det er ganske uforpligtende.

//]]>