Mols Bjerge -.-

Plus size brudekjoler – er det noget, du laver?

Jeg er mange gange blevet spurgt, om jeg designer og syer plus size brudekjoler – og ja, det kan man godt sige, at jeg gør!

Din størrelse er irrelevant! 

Generelt interesserer jeg mig ikke for, om mine brude er str. 36 eller str. 48, eller om de er en str. 38 i overdel og str. 42 i underdel. For mig som skrædder er tøjstørrelsen i nakken på din kjole ikke vigtig! Det der er vigtigt er, at du som brud får din drømmekjole, uanset om du er Plus size eller ikke.

Kort brudekjole med den fineste blonde ryg.

 

Mine brudekjoler er syet efter brudens former og ikke en standart tøj størrelse. Uanset om du er str 38 eller Plus Size.

Jeg kigger på dig, dine former og din personlighed, og ud fra dét, designer vi sammen din kjole – selvfølgelig med hensyn til din kropstype og med fokus på det du godt kan lide ved din figur.

Kjolen syes ud fra
dine mål
Når vi har designet din kjole, tager jeg 19 forskellige mål af din krop. Ud fra disse mål laver jeg et mønster som vi tilretter, så det passer perfekt til dine former. Dette er din grundform, og ud fra dén kan jeg lave nederdele, skjorter, bluser, frakker og selvfølgelig brudekjoler. (Det eneste jeg ikke kan lave, er bukser 😊 )  

Ud fra dit grundmønster, der er lavet til din krop, skaber jeg din brudekjole. Du kan se mere om denne proces på min Instagram under highlight ”Processen”.

Hvad hvis jeg taber mig? 
Nu tænker du jo nok: ”Ja det er fint, men hvad nu hvis jeg taber mig, så kan det jo ikke bruges”. I så fald vil jeg råde dig til at læse mit blogindlæg om vægttab HER – så bliver du hurtigt meget klogere på det. Og frygt ikke! Vi kan sagtens tage højde for et vægttab.

Fokus er på de ting du godt kan lide 

Alle de kvinder jeg har mødt og syet til har haft noget ved deres krop, de ikke var helt tilfredse med, samt noget som de godt kunne lide ved deres krop. Det gjaldt både dem i str 38 og dem i Plus Size. Min opgave som designer er at få klargjort dette, og få sat fokus på det du godt kan lide ved din krop. Dine arme, dit hår, dine ben eller måske din barm. Det du godt kan lide, er det du skal have fokus på i dit look. Det du mindre bryder dig om, fjerner vi fokus fra, så det ikke bliver fremtrædende. 

Alle fortjener at blive set som den de er!

Jeg elsker at lege med design, snit og detaljer, så mine brude kommer til at se brandgodt ud, uanset om de er petit eller plus size, har lange ben eller en kort overkrop. Alle kvinder fortjener nemlig at blive set, som den de er og særligt på deres bryllupsdag!  

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du får skræddersyet en brudekjole, der passer både til din personlighed og dine former, så book en tid HER. Det er både gratis og uforpligtende.

Brudekjole med bælte, tattoo effekt og tyll skørt

 

Brudekjole skræddersyet efter dine former, uanset om du er Plus Size eller ej.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.