Buch Couture LOGO brudekjoler

Plus size brudekjoler – er det noget, du laver?

Jeg er mange gange blevet spurgt, om jeg designer og syr plus size brudekjoler - og ja, det kan man godt sige, at jeg gør!

Generelt interesserer jeg mig ikke for, om mine brude er str. 36 eller str. 48 eller om de er en str. 38 i overdel og str. 42 i underdel.

For mig som skrædder er tøjstørrelsen i nakken på din kjole ikke vigtig! Det der er vigtigt er, at du som brud får din drømmekjole,uanset om du er Plus size eller ikke.

Kort brudekjole med den fineste blonde ryg.
Mine brudekjoler er syet efter brudens former og ikke en standart tøj størrelse. Uanset om du er str 38 eller Plus Size.

Jeg kigger på dig, dine former og din personlighed, og ud fra dét, designer vi sammen din kjole. Selvfølgelig med hensyntagen til din kropstype, og med fokus på det, du godt kan lide ved din figur.

Når vi har designet din kjole, tager jeg 19 forskellige mål af din krop. Ud fra disse mål, laver jeg et mønster i papir som vi tilretter, så det passer perfekt til dine former. Dette er din grundform, og ud fra dén kan jeg lave nederdele, skjorter, bluser, frakker og selvfølgelig brudekjoler. (Det eneste jeg ikke kan lave, er bukser 😊 )  

Og ud fra dit grundmønster der er lavet til din krop, skaber jeg din brudekjole. Du kan se mere om denne proces på min instagram under highlight ”Processen”

Nu tænker du jo nok: ”Ja det er fint, men hvad nu, hvis jeg taber mig, for så kan det jo ikke bruges”

Så læs lige mit blogindlæg om vægttab HER - så bliver du hurtigt meget klogere på det. Og frygt ikke! Vi kan sagtens tage højde for et vægttab.

Alle de kvinder, jeg har mødt og syet til, har haft noget ved deres krop de ikke var helt tilfredse med, og noget som de godt kunne lide ved deres krop, både dem i str 38 og dem i Plus Size. Min opgave som designer er at få klarlagt dette, og få sat fokus på det, du rigtigt godt kan lide ved din krop. Dine arme, dit hår, dine ben eller måske din barm. Det du godt kan lide er det du skal have fokus på i dit look.

Det, du mindre godt kan lide, fjerner vi fokus fra, så det ikke bliver fremtrædende.

Bl.a. legede vi med indsnittene på Julies brudekjole, og satte fokus på hendes talje og hofte, så hun fik den silhuetten, hun drømte om. Du kan læste mere om hendes oplevelse HER.

Jeg elsker at lege med design, snit og detaljer, så mine brude kommer til at se brandgodt ud, uanset om de er petit eller plus size, har lange ben eller en kort overkrop. Alle kvinder fortjener nemlig at blive set som den de er, på deres bryllupsdag!  

Har du lyst til at høre mere om, hvordan du får skræddersyet en brudekjole, der passer både til din personlighed og dine former, så book en tid HER. Det er både gratis og uforpligtende.

Brudekjole med bælte, tattoo effekt og tyll skørt
Brudekjole skræddersyet efter dine former, uanset om du er Plus Size eller ikke.

Book tid til din drømmekjole

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram