Processen i at få skræddersyet en brudekjole, jeg hjælper dig igennem

PROCESSEN

Den perfekte brudekjoleHver kjole Buch Couture skaber er unik og det tager tid at skabe en kjole. Kom derfor gerne 6-8 måneder før dit bryllup, så vi har god tid.For at skabe en unik kjole skal vi igennem følgende proces:

1- Ved første møde, gennemgår vi dine ønsker og ideer. Vi mærker lækre materialer og føler på blonder. Herefter tager vi dine mål.


2- Ved andet besøg, lægger vi os fast på det endelige design ud fra skitser og hvilke materialer, der skal bruges. Dit grundmønster bliver afprøvet og tilrettet for sikre, at pasformen på den endelige kjole bliver perfekt.


3- Ved tredie besøg, er en model af kjolen syet op i prøvestof eller i papir, så den kan tilrettes.4- Ved fjerde besøg, er kjolen syet op i det rigtige stof og kan tilrettes sidste gang.

5- Ved femte besøg, er kjolen er færdig og kan afhentes senest 1 måned før brylluppet.

Denne proces er indregnet i prisen. Vores kjoler koster fra DK 8000,- og op alt efter tidsforbrug, materialer og andre ønsker. Det er en god ide, at du tidligt i forløbet finder de rigtige sko og undertøj, da disse har indflydelse på din kjole


Tag det første skridt mod din drømmekjole

Kontakts os - det er ganske uforpligtende.

//]]>