Samarbejdspartnere

Bang & Thy - Eksklusive brudebuketter

Når det kommer til brudebuketter, er det kun fantasien, der sætter grænser. BANG & THY laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter.
Her sælges ikke standardiserede buketter, men der bliver taget tid til unikke oplevelser, og individuelle ønsker og drømme. Det er netop dét, der kendetegner BANG & THY.

RIISTYLE – Brudestylist

Rikke er uddannet frisør og makeupartist, og med 17 års erfaring inden for skønhedsbranchen er hun en mester til at sætte sig ind i hver bruds ønsker. Hos RiiStyle er det altid bruden, der er i centrum, og der er ingen tvivl om, at Rikke  yder sit bedste hver gang. 

Når du booker Rikke booker du en Brudestylist, der ikke bare gør dig fin, men fremhæver din personlighed, så du bliver set som den du er på din bryllupsdag. 

Fotograf - Nanna Endersby

Ønsker du en bryllupsfotograf til dit bryllup, burde du tjekke Nanna  ud. Hendes stil har et internationalt islæt og er moderne fashion editorial.  Desuden har hun øje for de helt rigtige detaljer og øjeblikke. 

Du skal ikke frygte, at Nanna kommer til at stå i vejen. Hendes behagelige væsen gør, at hun blender ind, og hun går på ingen måde på kompromis for at få det helt rigtige billede. 

Læs mere om Nanna på hendes hjemmeside. Link herunder. 

Fotograf – NiColine Karlsen

En anden dygtig fotograf, du bør kende er Nikoline –  kvinden bag Niloka. Med sit sprudlende humør og stærke vision er hun en bryllupsleverandør, jeg klart kan anbefale. Hendes stil er uformel, autentisk, og fyldt med de helt rigtige øjeblikke. 

Der er fokus på jeres personlighed, og Nikolines billeder har altid masser af karisma. Nikoline fanger din historie og giver dig masser af fantastiske minder at bladre igennem efter dit bryllup.  

Samtidig er hun en behagelig fotograf at have med på din bryllupsdag, og hun går aldrig på kompromis med dine billeder. Og så elsker hun bryllupskage!

Læs mere om Nikoline på hendes hjemmeside. Link herunder. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.