Skærmbillede 2020-11-12 kl. 21.24.54

Sidsels unikke brudekjole

Læs her om en af Buch Coutures brude, som vi sin unikke brudekjole. 

Skræddersyet brudekjole 

”Hvordan er det at få syet en unik brudekjole?”

Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet. I september 2018 blev skønne Sidsel gift med Lasse og i månederne op til brylluppet, arbejdede jeg på Sidsels kjole.

En personlig kjole 

Sidsels kjole var meget personlig, og hun tog udgangspunkt i moden, hendes personlige stil og skelede samtidig til sin mors brudekjole. 

Sidsel er den ene halvdel af bloggen www.sidseloglasse.com og her beskrev hun, hvordan det var at få skræddersyet sin brudekjole. Lige fra de indledende tanker om kjolen, drømmene og familiens traditioner, som Sidsel beskriver her.

Fittings og bekymringer om kjolen

Hun fortæller også om fittings af kjolen og de bekymringer, der helt naturligt kommer, når man er i gang med at få skræddersyet en helt unik kjole, her.

Og sidst men ikke mindst det endelige resultat lige inden brylluppet – samt bryllupsbillederne af dygtige Luna Worm. Det han du se her.

En rød tråd gennem looket

Jeg elsker resultatet og bliver helt forelsket, når jeg ser Sidsel i hendes kjole på bryllupsdagen. Mange timer er lagt i detaljerne og vi fik brugt den smukke blonde både på kjolen, sløret og på strømpebåndet, så der var en rød tråd gennem looket. 

Jeg elsker at gøre en forskel!

Forleden var Sidsel forbi Buch Coutures design studie med kjolen, som har fået lov at hænge her. Vi fik en snak om, hvor meget det betød for Sidsel, at hendes kjole var helt speciel, at alle hendes drømme var blevet opfyldt, og at hun efter at have danset hele natten cyklede hen til deres hotel. 

For mig som designer er det fantastisk at høre alle detaljerne fra festen og vide, at mit arbejde har gjort en forskel for bruden. At hun har følt sig godt tilpas hele dagen, fra hun går op ad kirkegulvet, under middagen, på dansegulvet og gerne også på en cykel på vej hjem fra festen. For mig er det det hele værd.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.