olisepigens bryllup i smuk brudekjole med overdel i blonde med dyb v-udskæring og smukt skørt i tyl

Starten på en lille piges store drøm

D. 15 oktober 2019 faldt min kommende mand på knæ foran mig i Spanien. En oplevelse som man længe har gået og ventet på. Det som jeg ikke tænkte over var alle de tanker som vil komme efterfølgende. 

Jeg var igennem hele Pinterest for inspiration og der startede rejsen. 

Jeg havde i tankerne at jeg skulle have et langt slæb, det længste slør og bare ligne en kæmpe hvid candyfloss af en prinsesse

Mit problem er jeg er ikke verdens højeste og ville jeg overhovedet være pæn i en candyfloss 😊

Jeg var møg hammerende nervøs da jeg skulle op og møde Nina for første gang. For havde hun overhovedet den stil jeg kunne lide og vil kjolerne ligne dem man typisk så i brudebutikker og i modemagasinerne. Og hvad med kemien?  

En magisk oplevelse

Mine fordomme blev gjort til skamme da jeg trådte ind ad døren hos Nina. Jeg blev mødt af lille Ejner som er Ninas franske bulldog (det var kærlighed ved 1. blik) Ham kan man ikke stå for. 

Men jeg blev også mødt med et kæmpe smil af den sødeste kvinde, nemlig Nina hende selv.

Louise og Nina til Louise og Troels’ bryllup d. 10. oktober 2020

Vores første møde bestod af at Nina bare skulle lægge øre til alle mine drømme om denne her kjole og mine skrækscenarie omkring om hvordan man nu kan være sikker på det er den kjole man egentlig drømmer om. Valget er jo 1 skud, følte jeg. 

Dog skrev Nina alt ned og så mine inspirationsbilleder og var åben for alle mine 100 ønsker.

Processen med en designer som Nina er  du er med fra start og du har medbestemmelse over din egen kjole 100% – det den fedeste oplevelse du ikke må snyde dig selv for, og du kommer hele følelsesregisteret igennem.

Louise i kjolegrundform i papir

Mit 2. møde med Nina var opmåling af kroppen som skulle lavet ud på papir efterfølgende møde 3 blev dette overført til stof hvor Nina tilpasser den rigtige form til en kjole som hun beskærer efter hvordan den skal se ud. 

Jeg vil selvfølgelig ikke lade jer snyde for tegningen bag min kjole som Nina fik designet til mig efter mine endelige ønsker. Og jeg vil lyve hvis jeg sagde at jeg var virkelig meget i tvivl. Jeg kunne på ingen måder se det for mig endeligt selvom det var en super flot tegning hun havde lavet.

Tegning af Olisepigens brudekjole
Tegningen af Louises brudekjole

Dog blev jeg beroliget og Nina sagde flere gange  med et skønt smil og kommentaren ”vent og se og husk du skal jo vælge blonder og tyl/ stof/ silke til kjolen”. 

Og denne del af processen var absolut den sjoveste del synes jeg. Det skal lige siges at Nina har enormt mange forskellige blonder og hun er absolut den mest tålmodige designer jeg har mødt. WOW et ubeslutsomt valg herfra 😊

Men jeg blev guidet på bedste vis og så valgte jeg tyl og blonder til min kommende smukke brudekjole. 

Der kører sommerfuglene rundt i ens mave og det kommer pludseligt ret tæt på.

Tegning af Olisepigens brudekjole og blonde
De udvalgte blonder til Louises brudekjole

1.gang jeg skulle prøve den færdige kjole må jeg erkende at jeg fældede en tåre, alle de tankerne og frygt, om det nu var det rigtige var væk, og her stod jeg og så en brud i spejlet som var mig. 

Men hvad så nu, skulle jeg have slør på eller ej. Det havde jeg jo sat på som et must 1. gang.

 Jeg prøvede et langt slør som jeg ønskede, men kjolen i sig selv, var så smuk at det vil være så ærgerligt at have det på. 

Nu skulle længden tilpasses, så jeg ikke vil falde over min egen lange kjole i kirken, og så skulle de sidste mål tilpasses -og her var det absolut vigtigt at man tænker over ens kropsform og at være bedre til at modstå de sidste uger med fristelser overfor  for mange søde sager så kjolen kunne passes. Dette var virkelig en ny frygt som var skabt i mig. 

Tankerne omkring brudepigekjolerne var jeg også i tvivl. Det er svært at finde ordentlige brudepige kjoler til en på 2 og en på 11 år som skulle se ens ud uden at være for babyagtig og for voksent. 

Og igen den greb Nina hurtig og fik lavet de smukkeste brudepigekjoler som passede til min kjole. 

Sødeste Ellie og Filippa passede dem så fint og ingen af gæsterne kunne stå for dem. 

Dagen derpå

Dagen d. 10 oktober 2020 kom og Nina havde fået æren i at hjælpe mig i min brudekjole, Jeg spurgte ydmygt om hun ville hjælpe mig.

Jeg frygtede at min nervøsitet var ustyrlig, og som person er jeg ikke særlig god til at være sådan i centrum, sådan har jeg også haft det igennem processen – men samarbejdet med Nina havde gjort at jeg var så rolig omkring det hele og jeg slappede af. 

Hendes tålmodighed og ærlighed får en til at føle sig enormt tryg så tryg at på dagen siger Nina hvor overrasket hun var over jeg virkede omkring det hele, og at jeg slet ikke virkede nervøs. 

Det kan jeg 100% takke Selveste Nina for.

Det eneste jeg ærgrer mig over i denne proces er jeg ikke fik booket Ninas samarbejdspartner Rikke fra RiiStyle Make up og hår. Hun laver simpelthen den flotteste make-up på den mest naturlige måde så lige et fif jeg vil give videre herfra. 

Jeg vil til slut sige at jeg er enormt heldig og beæret at være en Buch Couture brud og af hele mit hjerte vil jeg anbefale til andre kommende brude at få booket et møde som det første hos Nina og Ejner. 

Også selvom du bare har føler ude og er nysgerrig omkring forløbet så kan man altid mærke ens mavefornemmelse.

Jeg spurgte Nina om hvordan man vidste at det var den ”Rigtige kjole”

 Og Ninas svar var ” Det mærker du, bare vent”

Følelsen lige der er den vildeste og hun havde ret. Du mærker når du har kjolen .

Uden tvivl – Min kjole var KJOLEN og den vildeste oplevelse.- Tak for dig Nina! <3 

Følg Olisepigen på instagram her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.​

Har du lyst til at prøve  brudekjoler?

 

Book en tid og prøv vores eksklusive brudekjoler. 

Finder du ikke den helt rigtige, så designer vi en specielt til dig. 

 

Book tid til din brudekonsultation nu.